in ,

“Aku nak belasah bunuh binatang ni” – Video Isteri Sepak Terajang Suami Depan Anak-Anak Minta Surat Cerai

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

“Aku nak belasah bunuh binatang ni” – Video Isteri Sepak Terajang Suami Depan Anak-Anak Minta Surat Cerai

 
 
00:00 /
 
1X

Aduhai rasa terkedu bila tengok video ni, viral di media sosial seorang isteri sepak suami sampai suami menangis di depan anak-anak.


Berdasarkan percakapan video ini, pasangan ini merupakan orang pantai timur.

Sepak terajang suami depan anak-anak

Dalam video tu dilihat suaminya sedang mempertahankan diri daripada disepak namun si isteri gesa lelaki tersebut untuk tetap lawan.

Menurut percakapan dalam rakaman itu, si suami ini tak melawan apabila dirakam. Malah dalam rakaman itu, mereka dikatakan seperti dalam proses penceraian.

Si isteri juga minta anak-anaknya untuk merakamkan perbuatannya, bahkan menurut kata-kata wanita itu suaminya ini bertindak agresif jika tidak dirakam.

 

Cerita disebalik video

Menurut fahaman, si isteri mendesak si suami untuk minta surat cerai, lepastu dia tuntut surat cerat dan hakim masih belum bagi kata putus dalam proses penceraian mereka ni. Betulkan admin kalau salah.

Tapi bersadarkan komen netizen dalam Facebook Sultan Melaka ni, si suami ini jenis kaki pukul, malah si suami tak memberikan nafkah kepada keluarga dan si isteri yang berpulun mencari duit.

Bagaimanapun, tindakan ini mengundang bermacam-macam reaksi netizen ada yang mengecam ada juga yang membela setelah mengetahui penjelasan ini.

Hurm, syurga isteri terletak di tapak kaki suami, selagi tak ada kata putus selagi tu dia wali isteri, tapi kita tak tahu kan keadaan wanita tu. Apapun tunggulah cerita susulan.

 

Baca : Aku besarkan anak aku bukan untuk kau belasah dia” – Video Bapa “Rembat” Menantu Kaki Pukul Di Sarawak

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.