in

Tuan Rumah Khusyuk Main Henpon Tak Perasan 2 Tikus Siap ‘Berjoget’ Kat Ruang Tamu

F2 Dancing Rat

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kehadiran makhluk perosak seperti lipas dan tikus di rumah memang tak dapat dielakkan. Kadang-kadang tu, kita dah jaga kebersihan tiptop tapi binatang ni tetap masuk juga melalui longkang atau mana-mana lubang yang tak ditutup.


Kebanyakan orang bila ternampak tikus akan terkejut dan lari cepat-cepat sebab geli namun lain pula ceritanya bagi seorang individu ini.

Baru-baru ini, viral sebuah video dipercayai rakaman CCTV di mana seorang lelaki yang dilihat tetap santai walaupun ada dua ekor tikus sedang berlari-lari berkejaran berhampirannya.

Video berkenaan telah mendapat perhatian ramai setelah dikongsikan oleh akaun Twitter wrwbsOb.

Dalam video yang berdurasi selama 27 saat itu, dapat dilihat seorang lelaki, dipercayai mungkin tuan rumah tersebut sedang duduk bersandar di atas kerusi sambil khusyuk menggunakan telefon bimbitnya.

Dalam masa yang sama, dua ekor tikus hitam pula ‘bermain’ sesama sendiri ke sana ke mari. Ada part tikus-tikus tu nampak macam ‘menari’ pun ada. Adakah dorang ni pasangan kekasih? 

Dancing Rat 2

Namun, apa yang menarik perhatian netizen ialah lelaki tersebut dilihat seperti tak endah pun dengan kehadiran dua ekor haiwan perosak itu. Sampai salah seekor tu naik kat kerusi dia duduk tu pun dia masih buat tak tahu je.

Ini menyebabkan ramai netizen Twitter yang nak tahu kenapa lelaki tu tak lari atau terkejut langsung. Ada juga antara netizen yang berpendapat mungkin haiwan tu memang dipelihara oleh lelaki tersebut. Logik jugak tu kan.

Dancing Rat 3

Boleh jadi jugak video tu sebenarnya ada sambungan lagi. Mana tahu mungkin ada part yang dia terkejut atau lari berdesup tapi tak diviralkan.

Kalau min la yang kat situ, dah lama berdesup cabut lari sebab nampak gaya tikus tu macam je besar saiznya. 

Sumber: Twitter @wrwbsOb

Baca: “Dah complain tak layan”- [VIDEO] Viral Tikus Berkeliaran Di Wad Kanak-kanak, HTJ Ambil Tindakan 

Dancing Rat 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.