Ted Bundy, Syaitan Bertopengkan Manusia : Guna Wajah Kacak Umpan Mangsa Sebelum Bunuh Dan Rogol Mayat Reput

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Kepada penggemar-penggemar kisah seram di luar sana tu, ni ada lagi thread seram untuk korang baca, tapi korang kena spend masa sikit la sebab kisah kali ni agak panjang.

Kisah ni admin ambik dari twitter, perihal seorang lelaki, Ted Bundy yang telah berlaku kejam ke atas sekurang-kurang 30 orang wanita, walaupun kisah ni berlaku bermula tahun 1974 tapi ia amat berbaloi untuk korang baca.

Bermula dari sesi perkenalan sampailah ke pembunuhan, semuanya dilakukan dengan teliti malah tak ada siapa menyangka figura ‘bermuka suci’ ni mempunyai nafsu binatang dan bertopengkan syaitan.

Sebulan seorang wanita hilang, diumpan lelaki kacak mempunyai karisma tinggi

 

“Saya anak haram paling kejam, penah anda temui” – Ted Bundy

Walaupun ramai dah bagi tau ciri-ciri pelaku dan siap ada yang kata Ted yang lakukan perbuatan kejam tu, tapi polis tak percaya sebab mereka fikir tak mungkin pelajar jurusan undang-undang yang tak ada sebarang rekod jenayah, buat perlakuan sedemikian.

 

Kisah hitam waktu kecil, tak tahu siapa bapa dan selalu dipukul datuk sendiri sebelum dia lari

 

Kes pembunuhan pertama pada tahun 1973, lepas diterima masuk University Puget Sound dalam jurusan law, tapi…

Ted Bundy ni seorang yang pandai dan mempunyai rupa paras yang kacak, so dia gunakan kepandaian dan kekacakan dia tu untuk mengumpan mangsa yang rata-rata perempuan muda dan pelajar.

Selain pelajar, ramai golongan profesional yang jadi mangsa Ted ni.

 

Taktik biasa ialah pakai anduh, mintak tolong masukkan barang dalam kereta sebelum pukul, rogol dan bunuh ‘mangsa’

Yang scary nya dengan Ted ni, dia bukan je bunuh mangsa tu, mayat-mayat perempuan yang dibunuhnya akan dibuang dalam hutan yang terpencil then dia akan datang balik ke tempat pembuangan mayat tu untuk buat seks dengan mayat-mayat tersebut….psycho giler mamat ni.

 

Ted ditahan lepas polis jumpa topeng, gari dan objek tumpul dalam kereta

Ingat kes dah selepas lepas ditangkap, tapi Ted berjaya loloskan diri dan sempat bunuh beberapa wanita

Dalam penjara, Ted dirogol EMPAT banduan..

 

Ted akhir mati atas kerusi elektrik, siap ramai orang kumpul luar mahkamah raikan kematian lelaki itu…

Baca : Misteri Pembunuhan Black Dahlia : Badan Dibelah Dua, Bibir Ditoreh Kemaluan Kelar Yang Masih Tak Terungkai

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.