“Sumpah sakit s*al”- Abang Menyamar Jadi ‘Lelaki Hensem’ Prank Adik Sendiri Ajak Couple Sebelum Tinggalkan Macam Tu Je

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Pendedahan yang dibuat lelaki ini di twitter cukup mengejutkan bukan sahaja netizen tetapi ‘mangsa’ prank lelaki ini iaitu adiknya sendiri.

Ini semua selepas dia menjawab satu soalan di twitter yang berbunyi :

apa perkara bodo yang kau pernah buat dekat adik beradik korang?”

Ramai tak sangka jawapan yang diberi lelaki ini apabila dia mengaku pernah menyamar jadi boyfriend adik perempuan sendiri sebelum berpisah.

Pendedahan lelaki itu mendapat lebih 24k retweets dan rata-rata memberi reaksi negatif terhadap lelaki tersebut.

Namun ada juga yang rasakan apa yang dilakukan lelaki tersebut sebagai lawak.

Tapi sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah juga apabila perbuatan lelaki tersebut kantoi dengan adik perempuannya.

Ini antara perbualan mereka di Whatsapp :

YA ALLAH APA DOSA AKU DAPAT ABANG MACAM KAU NI MALU LAH BODOH!”

Min doakan semoga adik beradik ni berbaik sempena Hari Raya yang mulia ini. Diharap juga abang dia dah tak buat benda bukan-bukan, hati dan perasaan bukan boleh dibuat main.

Baca : Aku bukan cari girlfriend for couple, I just cari yang boleh ringan-ringan dengan I

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.