in

“Seram sejuk weh”- Polis Forensik Kantoi Lakukan Seks Dengan Mayat, Raikan Kemenangan ‘Team Bola’

Featured New

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Jangan ingat mereka yang berjawatan tinggi, berpangkat besar, kerja bagus-bagus ni tak ada perangai pelik.Kadang-kadang mereka ni lagi pelik daripada kita yang biasa-biasa ni.

Seperti kejadian yang berlaku di Brazil ini apabila seorang saintis forensik dikatakan telah melakukan hubungan seks dengan seorang mayat.

4691432 3X2 940X627 1
Sumber: blog

Menurut dailystar, ceritanya bermula apabila seorang pegawai dari Jabatan Polis Forensik pergi ke bilik bedah siasat untuk dapatkan maklumat tambahan mengenai seorang wanita.

So, ketika itulah dia nampak pelaku, Wanderley dos Santos Silva, 52 tahun sedang melakukan hubungan seks dengan mayat wanita berkenaan.

Lepas je dia perasan perbuatannya kantoi, Silva terus pakai seluarnya dan melarikan diri dari tempat kejadian.

0 Pathology Department In A Hospital
Sumber: dailystar

Ekoran daripada itu, kes tersebut terus jadi kes polis malah Silva dan seorang lagi rakannya dipecat daripada tugas mereka selepas kes dilaporkan kepada Jabatan Polis Forensik.

Mengikut laporan Setiausaha Keselamatan Awam…

Sebelum kejadian, suspek dan seorang rakan meraikan kemenangan pasukan bola sepak mereka dalam satu perlawanan dan pulang ke institut berkenaan dalam keadaan mabuk.”

Jika sabit kesalahan, Silva bakal berdepan hukuman penjara antara dua hingga tiga tahun atas kesalahan melakukan seks dengan mayat.

 

Ish dengan mayat pun jadi…

Baca : Baju lengan pendek, rambut atas bahu Lelaki Ini Kongsi Gambar Selfie Depan Bilik Mayat Tapi Ada Benda Lain Tumpang Sama

Hantu

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.