in ,

“Sembur je senang” – Ikut Cara Ini Untuk Nyahkuman di Udara Dengan Mudah

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Udara persekitaran tatkala jerebu ni memang sangat tak bersih. Lebih elok duduk dalam rumah je tak kena asap jerebu. Tapi tahukah anda udara dalam rumah pun tak berapa bersih? Virus-virus selsema dari kesan orang bersin dan batuk boleh menyebabkan orang lain berjangkit, lagi-lagi bayi yang baru lahir.


Haa.. jangan risau, kali ni admin nak share info berguna untuk kita nyahkuman dalam rumah dengan mudah. Cuba korang baca post dekat bawah ni.

 

Sembur je senang

Tak sangka benda yang semudah ni boleh bunuh kuman. Memang sesuai sangatlah untuk korang yang ada anak kecil atau sekadar dah hidup dalam suasana yang bersih.

Wah ramai rupanya yang dah pakai. Admin kena try juga lah beli benda ni. 

Seminggu sekali je sembur. Selama ni admin pakai febreeze setiap hari sembur. Boleh lah try benda ni.

Biasa lah tu, ada orang suka bau ni, ada tak suka bau ni. Admin nak try beli yang biru lah. Ada orang tu cakap bau macam bedak. 

 

Baca: “Ramai je yang cium dan gomol arwah anak saya” – Bayi Ini Meninggal Dunia Raya Kedua Tahun Lepas Kena Jangkitan Kuman

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.