in

“Sebelum kahwin i nak spend time dengan kawan perempuan i” – Alasan Lelaki Mesej Wanita Ni Buat Ramai Netizen Bengang

Tunangorang4

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Ada orang tua pernah pesan tempoh ikatan tunang ini lah waktu kita mengenali siapa sebenarnya pasangan kita, macam-macam ujian akan menimpa dari bermacam-macam aspek, dari segi persiapan, kewangan dan paling penting campur tangan orang luar serta keutuhan seseorang untuk istiqomah dalam mempertahankan hubungan mereka.



Ada yang berjalan lancar, dan ada juga yang putus di tengah jalan. Ujian datang dari bermacam aspek dan ianya tanpa diduga.

Kalau betul-betul bersedia tak perlu nak beria-ia ‘manfaatkan’ masa bujang tu kalau diri benar-benar setia.

 

“Sebelum kahwin i nak spend time dengan kawan perempuan I”

Ada sekali seorang pengguna Twitter ni menerima mesej daripada kenalannya yang kini dah jadi tunangan orang.

Sebagai seorang wanita yang hormat hubungan orang, dia tak nak lah lebih-lebih sangat, tapi ada perkara yang lelaki itu kata buat kan dia rasa terpanggil dan bertindak kongsikan di alam maya.

Elbhcqvu0Aebjjg

Elbhcq0U0Aezz7

Perkongsian yang meraih hampir 7,000 jumlah perkongsian itu telah mendatangkan kemarahan netizen, rata-rata bengang bila baca alasan lelaki tersebut.

Bagi mereka, aasan untuk meluangkan masa dengan rakan-rakan wanita sebelum berkahwin ini lah yang menjadi punca orang ketiga dalam hubungan.

Hurm ada betul juga.

 

Bila dah tersuka cakap takdir – Netizen

Tunangorang Tunangorang2 Tunangorang3

Bagi admin kes macam ini lah yang jadi punca kalau tunang tengah bergaduh luahkan perasaan lepas tu jatuh cinta segala. Haisshhh!!

 

Baca : “Pelik juga dua tahun bersama takde pulak yang kacau”- Hubungan Diganggu Orang Ketiga, Hafreez Adam Anggap Itu Dugaan Bertunang

Tunang

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.