Satu-satunya Hotel Di Malaysia Yang Sediakan 2 Tiket Ke Hot Spring & Night Park

Selepas musim perayaan ni pastinya ramai yang mahu menenangkan minda, tapi dalam masa yang sama kena jaga bajet.

Nak buat cari tempat menginap yang selesa dan aktiviti yang menyeronokkan tu pastinya akan makan bajet yang banyak.

Jadi, apa kata korang pergi je ke Lost World Of Tambun! Sebab korang tak perlu susah, korang stay dalam hotel dan dapat nikmati aktiviti-aktiviti ni dalam satu harga!

 

Lost World Of Tambun Hotel

Kalau korang tempah bilik di Lost World Of Tambun Hotel sekarang, korang akan disediakan dengan pakej ini iaitu 2 pax sarapan buffet di Scenic Garden Terrace! Korang dapat nikmati hidangan Asia dan makanan Barat!

Selain itu, korang juga akan dapat 2 tiket akses percuma ke Lost World Hot Springs & Night Park (dari pukul 6.00pm hingga 11.00pm) untuk setiap tempoh korang tinggal di hotel! Apa je yang best sangat kat situ?

  • Ada Jungle Wave Bay.
  • Night Hot Springs.
  • Night Petting Zoo.
  • Luminous Forest.
  • Pertunjukkan api.

Korang boleh ke https://sunwaylostworldoftambun.com/lost-world-hotel/ untuk semak pakej promosi eksklusif.

 

Diskaun 10% untuk tiket masuk

Andaikata korang tak merancang untuk tinggal di hotel dan hanya untuk bersuka ria, harga tiket masuk ke Lost World Of Tambun ni sekarang tengah ada diskaun 10% tau!

Kat sini korang akan ada akses untuk masuk ke sembilan jenis theme park:

  • Water Park
  • Amusement Park
  • Hot Springs & Night Park
  • Tiger Valley
  • Petting Zoo
  • Tin Valley
  • Adventure Park
  • Hippo Kingdom
  • Luminuos Forest

 

Voucher diskaun 15% ke Lost World Crystal Spa Treatment

Khas untuk ibu bapa yang nak rehatkan badan, korang boleh kah ke spa untuk dapatkan treatment. Tak jauhpun, dekat je dengan themepark.

Oh ya, memandangkan korang dah ada dekat Lost World Of Tambun yang ada banyak view-view menarik, mustahil kalau tak nak upload semua detik-detik indah ni di media sosial kan? Kalau data dah habis jangan risau, mereka menyediakan Wifi percuma.

Waahh mesti seronok kan? Rasanya kalau korang tak ada idea nak cari tempat bercuti dengan bajet rendah. Lost World Of Tambun ni memang tempat the best yang korang boleh pilih.