in

“Pertahankan rumah tangga” – [VIDEO] Datuk Yusof Haslam Menangis, Titip Pesanan Buat Menantu

Yusof Haslam Menangis

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.Rasanya ramai dah tahu tentang kemelut rumah tangga yang sedang dihadapi oleh pelakon Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin dengan suaminya yang juga pengarah terkenal, Syamsul Yusof dilihat agak meruncing apabila pelakon wanita itu mendedahkan hal tersebut di media sosial.

Menurutnya, kehadiran orang ketiga yang juga anak kepada seorang aktor senior telah mengakibatkan rumah tangga mereka diduga sehingga membuatkan para peminat bimbang.

Datuk Yusof Haslam buka mulut, beri pesanan buat menantu

2 12

Disebabkan Syamsul tidak membuka mulut perihal apa yang berlaku, pihak Melodi TV3 telah mendatangi bapanya yang juga penerbit, Datuk Yusof Haslam untuk bertanyakan isu rumah tangga anak dan menantunya.

Harap gosip Syamsul kahwin tidak benar, doa yang terbaik buat Sarah

Dalam kenyataan yang diperoleh dari YouTube TV3, Yusof tidak dapat membenarkan atau menidakkan sebarang gosip mengenai dakwaan anaknya, Syamsul sudah bernikah lain.

Namun beliau berharap apa yang disensasikan di media sosial tidak benar kerana amat menyayangi anak, menantu serta cucu-cucunya. Apa yang boleh dilakukan sebagai bapa ketika ini adalah mendoakan yang terbaik untuk mereka.

1 14

Walau bagaimanapun, jauh disudut hatinya, beliau berharap agar semua gosip tersebut tidak benar kerana cukup sayangkan rumah tangga Syamsul dan Sarah. Beliau juga nampak sedikit sebak dan berharap menantunya terus kuat dalam mempertahankan rumah tangga.

Dalam pada itu, beliau menjelaskan hubungan mereka anak beranak masih lagi baik dan masih tetap dengan pendirian untuk tidak memberikan sebarang komen berhubung kemelut rumah tangga anak dan menantunya.

Harapnya isu rumah tangga mereka ini dapat menemui jalan penyelesaian yang terbaik!

Baca: “Respect!” – Netizen Puji Yusof Haslam, Layan Puteri Sarah & Cucu Baik Walaupun Anak ‘Buat Hal’

3 9

Sumber: TikTok
Sumber: TikTok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.