in

Pemandu Lori ‘Ghaib’ Lepas Rempuh 2 Kereta Di Lebuhraya ELITE

Page Lori

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Belum surut kes yang melibatkan lima pelajar yang meninggal dunia akibat rentung melibatkan tiga buah kenderaan termasuk dua treler, kali ini kecoh sekali lagi kemalangan di sekitar Kilometer 9.2 Lebuh Raya Utara Selatan Hubungan Tengah (ELITE) malam tadi.Menurut Kosmo Online, kemalangan yang berlaku sekitar jam 11 malam itu dipercayai melibatkan sebuah lori telah merempuh dua kereta sehingga mengakibatkan lima orang mengalami cedera ringan.

Lori 2

 

Berikutan kemalangan tersebut, Pengarah Bomba Selangor, Norazam Khamis berkata bahawa pihaknya menerima panggilan berkaitan dengan kejadian di Lebuhraya ELITE itu pada jam sekitar 11:55 malam.

“Setibanya di lokasi, bomba mendapati terdapat kemalangan melibatkan lori 10 tan telah melanggar dua buah kereta jenis Perodua Axia dan Nissan Grand.”

Tambahnya, kereta jenis Perodua Axia dinaiki oleh sekeluarga yang melibatkan empat mangsa manakala kereta jenis Nissan Grand dinaiki tujuh orang warga Bangladesh dan melibatkan tujuh kereta lain.

“7 kereta lain turut rosak, pemandu lori ‘ghaib'”

Menurut Harian Metro, ketujuh-tujuh kereta turut terlibat dalam kemalangan tersebut tetapi hanya mengalami kerosakan kecil namun kesemua mereka beredar dari tempat kejadian sebelum pihak berkuasa tiba.

Lori 3

“Lima mangsa yang terlibat dari dua buah kereta itu telah dihantar ke Hospital Putrajaya untuk mendapatkan rawatan lanjut” – Norazam Khamis

Bagaimanapun, pemandu lori tersebut tak dapat dikesan sehingga kini selepas dipercayai melarikan diri namun perkara itu telah dimaklumkan kepada pihak polis dan mereka meminta agar orang ramai yang menyaksikan kejadian itu untuk tampil berikan keterangan.

Takut betul sekarang ni. Banyak betul kes accident.Hati-hati tau semua…

Baca: “Jangan dok diam je” – Kes 5 Pelajar Rentung, Netizen Minta Keluarga Saman Pihak Yang Terlibat

Page Kereta 1

Sumber: Kosmo Online
Sumber: Kosmo Online

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.