in

“Nampak comel je” – [VIDEO] Disangkakan Gadis, Lelaki Berkumis Bikin Ramai Terkejut Bila Buka Mask

Ft Mask

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Mesti pernah dengar kan pepatah dari mata turun ke hati? Perumpaan itu sangat sesuai digunakan waktu pandemik ini.



Disebabkan semua orang kini dilihat memakai pelitup muka, jadi mata sahajalah yang boleh dibuat pemikat hati.

Tapi jangan mudah sangat jatuh hati pula, takut nanti kecewa…

 

Nampak comel je…

Siapa sangka memiliki tubuh yang kecil serta rambut panjang mengurai, si ‘gadis’ ini mampu menghancurkan hati ramai lelaki.

Dengan potongan rambut bangs itu, siapa sangka wajah disebalik pelitup muka itu jauh daripada yang dibayangkan.

Menerusi perkongsian yang dimuat naik di akaun @amansariff itu, ternyata si ‘gadis’ comel itu adalah lelaki berkumis!

@amansariff

Gua buka masker @okiboim #fyp #NutriSariTiapHari #Temukan2021mu

♬ Mantan GimanaLe – IniDaniiWoyツ

Boleh pula lentok dekat kawan sebelah, siap bersilang kaki macam mana lah ramai tak terkeliru.

Video tersebut yang turut dimuat naik di  akaun Twitter @menteridigital mendapat pelbagai reakasi daripada netizen yang rata-rata terpedaya dengan gurauan lelaki tersebut dan rakannya.

Capture 1 10

Capture 2 5

 

“Open for surprise!”

Capture 3 6

Aduh kalau macam ni punya comel, siapa je tak terpedaya kan? Tapi sebelum buka mask lah…

Baca : Ramai Jatuh Hati Dengan Matanya, Tapi Peminat Kecewa Lepas Lelaki Ini Dedahkan Wajah Sebenar

Capture 4 3 2

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.