“Makin lame makin benci plak ke dr amalina ni”-Netizen Salute Jawapan ‘Win’ Dr Amalina Buat Haters

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Rasanya dah jadi asam garam dalam kehidupan, setiap apa yang dilakukan pasti tidak akan memuaskan hati semua pihak.

Kejayaan atau kekayaan yang diperoleh pasti ada sahaja cakap belakang yang akan menjatuhkan dan menidakkan perkara tersebut.

Namun bagaimana kita menghadapinya?

Lain orang pasti lain cara menanganinya kan? Begitu juga dengan Dr Amalina Che Bakri yang melayan serangan haters dengan cara yang berbeza, memetik postingnya di twitter baru-baru ini.

 

“Ingat die study jauh2 tinggi2, ape die ckap sume betol…”

Mungkin bagi sesetengah orang akan rasa sedih, stress, down dan banyak lagi bila dapat ‘serangan’ macam ni, tapi tidak bagi Dr Amalina.

Yeeeep I am back and I will continue sharing medical information, ready to rumble? 😂🤣😅 and I love you too 😘

Malah rata-rata netizen kecewa kerana ada pihak yang seakan-akan tidak puas hati dengan segala pencapaian dan jasa yang dilakukan Dr Amalina selama ini…admin pun tak sangka.

Sumber: Twitter

 

Buat baik salah, buat jahat dah tentu lah salah, acaner ni?

Baca : “I feel very honoured” Dr Amalina Ucap Terima Kasih Pamer Mural di Lorong Seni

 

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.