in

‘Level confident dia tinggi’ – [VIDEO] Lawak! Lelaki Ini Dengan Yakin Promote ‘Pantyliner’ Padahal…

Gambar Hiasan 1 9

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Keyakinan adalah satu perkara penting didalam diri kita terutamanya untuk berhadapan dengan orang lain. Namun jangan terlalu yakin sangat, kerana ia boleh memakan diri tau!Sama seperti yang dilalui oleh seorang pemuda ini, melalui perkongsian di Twitter, pemuda berkenaan dilihat bersila sopan di atas lantai sambil acah-acah nak review produk makeup tersebut.

Menurut pemilik video berkenaan, makeup tersebut dipanggil ‘liptint’ namun secara selamba pemuda itu menyebutnya sebagai ‘pantyliner’.Sejurus daripada itu pemuda ini kelihatan ‘terciduk’ selepas mengetahui bahawa dia tersalah cakap.

Sejak dimuat naik pada semalam, rakaman berdurasi 9 saat tersebut sudah berjaya meraih lebih 100 ribu jumlah tontonan. Bukan sahaja lelaki itu, malah rakan-rakan wanita yang lain turut gagal menahan ketawa dengan lagat lucu pemuda berkaca mata itu.

Tidak terkecuali, netizen turut terhibur dengan lagatnya yang terlalu yakin itu. Ada juga segelintir netizen tertanya bagaimana boleh jauh tersasul sampai terkeluar ayat pantyliner.

1 6

2 7

3 6

So guys, kalau rasa tak yakin tapi nak review something, makesure buat persediaan awal okay! Haha..

Baca: Sorry lah, tersasul cakap – Lelaki Kena Pukul Secara Berkumpulan Lepas Dituduh Rogol Remaja 16 Tahun Padahal..

F.b 1

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.