in

Lelaki Beli Khemah Masa Sale 11.11, Sekali Sampai Muat Kepala Je…

Collage 27

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sale 11.11 adalah antara diskaun yang dinanti-nantikan oleh ramai pembeli online di seluruh dunia, tapi walaupun banyak yang murah, tak semua seperti yang diharapkan…Baru-baru ini, seorang lelaki di Thailand telah membeli khemah semasa jualan 11.11 dan bercadang nak gunakan khemah tu untuk pergi camping dengan teman wanitanya, lapor Sin Chew Daily.

Tapi, bila khemah yang dibelinya sampai, ia tak seperti yang dibayangkan. Mana taknya, khemah yang sampai tu kecil dan hanya muat kepala dia sorang je. Aduh nangissss

Screenshot 2020 11 13 At 4.08.18 Pm

Lelaki ini berkata bila dia dapat bungkusan dia terkejut yang khemah tu sangat kecil dan tertanya-tanya adakah silap dia beli tapi tak tengok dulu? Sebab khemah yang sampai ni, macam untuk anjing atau kucing je.

Screenshot 2020 11 13 At 4.17.56 Pm

Ini khemah yang saya pesan. Ingatkan bolehlah tidur dengan teman wanita saya tapi bila sampai, memang lain betul dari yang diharapkan.”

Posting lelaki ini telah mendapat sambutan dari netizen dan ada yang memujuk lelaki ini dengan berkata at least dapatlah rehatkan kepala dalam khemah tuAlahai kesiannya…

Tent3

Tips: Pastikan bila nak beli barang online tu, check dulu size, lepastu tengok review. Kalau tak buat benda-benda ni, nasiblah kalau barang sampai tu tak sama dengan harapan korang.

Baca: Wanita Baru Sedar TV Dia Beli Masa Sale 11.11 Tahun Lepas Dah 9 Bulan Tak Sampai-sampai, Rupanya…

Screenshot 2020 11 13 At 4.25.18 Pm

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.