in

“Laki kau yang hancurkan keluarga” – Individu ‘Claim’ Keluarga, Hentam Bella Astillah?

Eriqa

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Masih hangat diperkatakan mengenai selebriti Aliff Aziz serta Bella Astillah, kisah rumah tangga mereka ini menjadi perhatian ramai susulan kenyataan Bella sebelum ini serta proses cerai mereka di mahkamah semalam.


Tiada angin tiada ribut, seorang individu yang mendakwa dirinya ahli keluarga Bella Astillah memuat naik beberapa IG Story memarahi tindakan Bella terhadap adiknya.

Artikel berkaitan: Pendakwah Beri Nasihat Isu Bella Astillah & Alif Aziz Tapi Netizen Pula Tak Setuju?

Artikel berkaitan: “Depan reporter akan buat muka terpaling islamik” – Rita Rudaini Sindir Ibu Aliff Aziz?

Umum mengetahui, menurut kenyataan Bella, Aliff pernah mencuranginya dengan 11 orang wanita termasuklah adiknya sendiri Eriqa Astillah.

Individu yang dikenali sebagai Aira Rasyida itu berkata tindakan Bella itu keterlaluan serta membuka aib keluarga sendiri.

1 3

Menurut Aira, perbuatan Bella itu melampaui batas dan apa yang dihadapinya ini adalah salah satu kifarah buat dirinya.

2 2

Menurutnya lagi, Aliff yang menggoda Eriqa terlebih dahulu ketika usianya masih mentah. Difahamkan, Eriqa ketika itu bekerja sebagai pembantu peribadi kepada Aliff.

“Kamu jadikan PA untuk laki kamu, sedangkan kamu tahu lelaki gila bar*a tu nafsu buas tapi kau pun sama lebih pilih bangs*t tu dan kau sanggup hilang keluarga demi bar*a tu,” tulisnya.

Aira juga berkata dia sangat kecewa dengan tindakan Bella yang membuka semula cerita lama dan pernah berhasrat untuk ‘mengajar’ Aliff namun dia memlih untuk bersabar.

Dalam pada itu, Aira juga memuat naik beberapa gambar dengan Eriqa di IG Story miliknya.

Sumber: TikTok 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.