in

“Jangan samakan kes kau dengan kes aku” – DSV ‘Sound’ Aisyah Sebab Tiba-Tiba Masuk Campur

Dsvaishah3

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Walaupun kes antara Diva AA dan DSV dah hampir reda, nampaknya kehangatan itu kembali  ada campur tangan pihak ketiga daripada penyanyi Janji Manismu, Aishah dalam isu ini.Berikutan dengan permohonan maaf daripada Diva AA kepada DSV, Aishah terus terpanggil untuk membuat ‘ulasan’ pasal isu tersebut.

 

Rasa terhina kan??”

Aisyah tiba-tiba menyuarakan pendapat itu dan seolah-olah mengimbas sebulan kontroversi antara mereka berdua. Biarpun mesej itu dinyatakan secara umum, nampaknya DSV juga terpanggil dengan kenyataan tersebut dan tampil beri respon.

 

Jangan samakan kes kau dengan kes aku”

Dalam kes ni, ada warganet yang berpihak kepada Aishah dan ada juga yang berpihak kepada DSV, rasanya kes pasal mereka berdua ni tidaklah begitu lama sangat, kes pasal hadiah pemenang untuk GV4 dulu.

Bagaimanapun isu itu telah reda, tapi tak tahu pula macam mana boleh jadi bahan ungkit semula. Bagi yang berpihak kepada DSV, ramai yang mengecamnya sehingga ada yang memperlekehkan dirinya tengah tak ada job. Ini responnya.

 

Hahahaha jangan sangka hanya kerana seseorang itu tak menunjukkan kekayaan mereka yg mereka itu sengkek ok” – Aishah

 

Baca : “Begitulah sakitnya hati bila permintaan maaf dilekehkan” – Isu DSV VS Diva AA, Tapi Penyanyi Aishah Pulak Ungkit Kisah Lama?

Aishah

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.