in

“Islam kan?” – PU Mana Yang Susah Nak Jawab Salam Tu?

Jawabsalam7

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kadang-kadang kalau kita tengah berdepan dengan masalah, pasti kita akan rasa macam tak ada mood untuk berkomunikasi dengan orang, tapi takkan lah sampai hilang budi bahasa kan?



Kalau lah soalan satu campur satu pun tak boleh jawab sekalipun, takkanlah jawab salam tu pun tak nak. Lagipun, hukum beri salam sunat, jawab wajib kan? 

 

“No komen”

Dengar kata orang yang dimaksudkan adalah Pencetus Ummah yang sekarang ni tengah terpalit dengan kontroversi. Jadi Afil Syazwan ingin mendapatkan ulasan daripada PU tersebut.

Enggan memberi sebarang komen, PU tersebut berdalih sampai salam pun tak dijawab. Haa kan dah dapat respon setepek!

Jawabsalam Jawabsalam2

Bila baca komen daripaa netizen ni, macam…korang nilaikanlah sendiri.

 

Kena menyamar jadi perempuan janda – Netizen

Jawabsalam3 Jawabsalam4 Jawabsalam5

Pedas-pedas komen netizen ni, biarlah identiti individu tersebut dirahsiakan. Tak apalah mungkin terlupa kot, husnudzon okay.

 

Baca : “Dia tanya SAIZ BRA” – Individu Dedahkan PU Abu Gila Seks – Suka Kikis Duit Perempuan?

Puabu

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.