in

“Greatest content I’ve ever did” – [Video] Remaja Tunjal Kepala Orang Tua Buat Netizen Bengang

Remaja10

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Viral di media sosial tindakan remaja membuli orang tua yang sedang melalui satu kawasan, kejadian ini dikatakan berlaku di Singapura.



Dalam video yang berdurasi seminit itu, ada rakaman menunjukkan remaja tersebut menolak dan menunjal kepala seorang lelaki warga emas itu.

Dalam video ini juga, dapat didengari remaja tersebut menggunakan kata-kata kesat kepada warga emas tersebut selain menunjukkan footage mereka berpeleseran sambil bermain skate board dan menggunakan isyarat lucah.

 

Greatest content I’ve ever did”

Malah, remaja tersebut juga ada membuat mengemukakan alasan bahawa video yang diberikan ini bukan untuk tatapan umum.

Dia juga bangga dengan mengatakan mana-mana pihak yang kongsikan semua videonya itu sebagai satu penghargaan kerana dia dah hasilkan greastest content.

“Video saya bukan untuk semua orang, macam saya selalu cakap, 2020 ni dipenuhi dengan orang-orangs sensitif tapi tak apa lah. Saya nak ucapkan terima kasih kepada sesiapa yang membela saya, walaupun saya tak tahu siapa korang.

Satu penghargaan kepada mereka yang melaporkan akaun saya dan letak watermark mereka sendiri. Korang tak payah berterima kasih dengan saya yang memberikan kandungan terbaik saya pernah buat untuk korang.”

Eqaoed9Vgaaqv8A

Ramai netizen jadi bengang apabila menonton video pembulian remaja kepada warga emas ini.

 

Disrespectful id*ots – Netizen

Remaja2 Remaja3 Remaja4 Remaja5 Remaja6

 

Baca : “Bersyukur jadi single” –  Remaja Mati Angkara Gigitan Cinta, Betul Ke ‘Love Bite’ Membunuh?

Lovebite

Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.