in

“Google je lah” – BF Kantoi Pinjam Duit GF RM150 Untuk Beli Gambar-gambar Bogel Perempuan Lain

Biasanya kita tak kisah pun kalau nak pinjamkan duit dekat pasangan kita kan? Yelah, orang tengah terdesak, kita mestilah nak tolong. Tapi, untuk wanita ni lain pulak jadinya…

Baru-baru ni, seorang wanita, Sally, telah kongsikan cerita macam mana dia tangkap teman lelakinya (sekarang dah jadi ex) beli gambar bogel dari perempuan yang dia kenal secara online kepada WORLD OF BUZZ.

Ceritanya, teman lelaki Sally, Jack, nak pinjam RM150 tanpa alasan yang munasabah. Walaupun rasa sangsi, dia tetap memberikan wang tersebut kepada teman lelakinya.

Apa yang buat Sally tambah pelik, bila Jack balik dari bank, dia nampak excited semacam dan siap minta untuk tak diganggu lagi. Ha, nak buat apa tu?

Disebabkan curious, Sally masuk ke bilik dan cepat-cepat check phone teman lelakinya. Bila diperiksa, Sally menemui gambar-gambar bogel perempuan lain dan resit menandakan yang dia bayar orang untuk dapatkan gambar-gambar tersebut. Tapi, benda pertama yang keluar dari mulut Jack adalah…

Saya kena tipu sebab saya bayar untuk lebih dari 150 gambar tapi dapat 120 je!”

Seriouslahhh

Dekat bawah ni adalah satu dari 120 gambar apa dihantar kepada penjual gambar bogel kepada Jack. (Disebabkan terlalu grafik, terpaksalah disensor ye…)

Sumber: WOB

Bukan tu je, Sally pun sempat screenshot mesej antara Jack dan penjual tu. Korang boleh tengok kat bawah ni.

 

 

Sumber: WOB
Sumber: WOB

Dengan tercyduknya perangai boyfriend Sally ni, maka berakhirlah hubungan percintaan dorang selama 5 tahun…

Macam dah takde kerja. Dahlah pinjam duit gf sebab nak puaskan nafsu sendiri. Tak tahu malu betul!

 

Baca: “Kantoi busuk” – Perogol Kena Tangkap Lepas Tersilap Send Gambar Bogel Mangsa Dekat GF Sendiri