“Drama Melayu memang macam ni” – Netizen Tergelak Tengok Drama Melayu Ni Sebab Guna Prop Yang…

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Setiap kali balik dari temapt kerja, kita mesti nak duduk rumah dah rehat sambil tengok tv kan. Banyak cerita yang menarik kita boleh tengok, tambah lagi yang ada langgan saluran tv berbayar.

Kali ni admin nak share pasal satu scena dalam drama melayu dekat tv. Apa yang menarik perhatian admin dan netizen prop yang digunakan dalam drama ni. Cuba korang tengok video yang @fitrihilmiyafik di akaun Twitter miliknya ni.

 

Print pun boleh

Memang kelakar weh admin tengok, boleh dia print macam tu je. Timer tak bergerak, duduk statik dekat number 8 je. Adoi spend lah sikit untuk prop. 

Korang jangan macam-macam. Tersakiti lah tambah dosa lah. Kena ingat ada orang yang kayan drama jenis macam ni. Tapi admin still tergelak tengok video tadi tu.

Mungkin sebab kena tukar-tukar sticker tu yang tak buat tu. Apa salahnya pakai phone staff production tu kan. Pakai sekejap je. Nampak lah elok sikit.

Ye, admin pun gelak-gelak gak. Biarkan lah. Mungkin nak save budget kan. Apa-apa pun admin terhibur. 

 

Baca: “Nak tahu siapa dia sebelum cita Nur”- Netizen ‘Excited’ Bila Pengarah Rancang Nak Buat Drama Khas Pasal Ustaz Hamadi

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Fahmy Rosli

Seorang Chef, pendengar muzik indie tanah air dan peminat tegar Kugiran Hujan. Optimis dan berwawasan. Motto hidup; “Mana ada perjuangan yang patah”.