in

“Dorang buat acara 100m ke?”- [Video] Comel! Pemuda Main Kejar-kejar Dengan Kucing Gebu Miliknya

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

AMARAN content ini terlampau comel!


Kucing sememangnya makhluk tuhan yang(paling) comel lebih-lebih lagi masa dorang bermain, kalau gebu lagi lah berganda-ganda kecomelan dia!

Tapi sayang, susah nak dapat kucing yang suka bermain zaman sekarang ni. Dorang pun dah berjangkit dengan perangai manusia agaknya, makan tidur makan tidur je. Haa kucing admin lah tu.

dean winchester facepalm GIF

Viral semalam di laman sosial twitter, video rakaman aksi kejar mengejar antara seorang pemuda dan kucing-kucing miliknya di halaman rumah mereka.

Pemilik asal posting tersebut yang dikenali sebagai @ziraa0 menyatakan bahawa pemuda di dalam video itu adalah abangnya sendiri.

*Korang jangan risau, walaupun gadis tu tulis abang dia tak main twitter, dia sudahpun memaklumkan hal tersebut tak lama selepas membuat posting.

Sehingga kini, video tersebut mendapat lebih 11,000 ulang kicau dan 16,000 ribu tanda suka. Nampaknya ramai terhibur tengok gelagat mereka.

Banyak juga warganet berkongsi gambar kucing mereka sebagai respon kepada posting itu.

Oyen memang macam ni eh?

P/s : Penulis telah mendapat kebenaran pemilik posting untuk berkongsi kisah di Lobak Merah.

Nampak(memang) comel tapi, kena kejar kucing ni adalah mimpi ngeri buat mereka yang takut akan haiwan itu.

 

Baca : ‘Patut la kucing ni masuk uni’ [Video] Bijak! Kucing Pandai Buka Pintu Sendiri Buat Netizen Terhibur

 

Sumber: twitter
Sumber: twitter
Sumber: twitter
Sumber: twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.