in ,

“Dahsyat” – Netizen Terpegun Tengok Mesin Disinfeksi di Kedai Agensi Nombor Ramalan

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sejak Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) semua premis perniagaan mula mengamalkan SOP sebelum membenarkan pelanggan berurusan di dalamnya.


Lain pula dengan cerita yang admin nak kongsi kali ni. Ada satu agensi nombor ramalan pun buat SOP mengikut garis panduan pihak berkuasa tapi dengan sedikit kelainan. Nak tahu apa yang lain tu, korang kena tengok video oleh @anthraxxxx kat bawah ni.

 

Berapalah harga sebijik tu?

Wahh.. admin tengok memang lain macam betul cara dorang ni ikut SOP. Sampai ada mesin disinfeksi. Bukan biasa-biasa ni.

Betul gak, ramai yang masuk nombor tapi tak kena. Mestilah banyak duit kan. Mesin ni berapa lah sangat duit yang dorang belanja.

Ni mungkin alasan yang kawan-kawan kita guna kalau dah kantoi kan. Lain macam betul sanitize badan sampai masuk Sport Toto.

Admin pun rasa nak try gak mesin ni. Kalau kantoi boleh pakai alasan macam tweet kat atas tadi tu. Settle!

 

Baca: “Ini judi pertaruhkan nyawa namanya”- 5 Lelaki Di Sibu Menyorok Nak Berjudi Waktu PKP, Tapi Kantoi Juga!

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.