“Cantik je pengakhiran arwah”- [VIDEO] Wanita Meninggal Dunia Ketika Bersujud

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:Setiap yang hidup pasti akan mati, dan pastinya mahukan pengakhiran yang baik dan mulia.

Macam dalam kejadian yang berlaku di Masjid Taman Setia Jasa, Temerloh Pahang ini.

Indahnya kematian….Katanya berlaku di Masjid Taman Setia Jasa, Temerloh. Kalau saloh tolong kabor kan.”

“Bila tengok kejadian gini, teringat ke diri sendiri, gonelah mati esok yak? Cantik je pengakhiran dia…”

Indahnya kematian….

Katanya berlaku di Masjid Taman Setia Jasa, Temerloh. Kalau saloh tolong kabor kan.Bila tengok kejadian gini, teringat ke diri sendiri, gonelah mati esok yak?Cantik je pengakhiran dia….

Posted by Temerloh on Saturday, February 1, 2020

Menurut salah seorang sahabat dan jiran arwah, dimaklumkan yang arwah merupakan seorang insan yang sangat baik, penyabar dan menjaga kebajikan rakan-rakan setaman.

Malah kehilangan wanita ini amat dirasai.

“Iye Dik…betul brlaku di masjid taman setia jasa temerloh…tempat akk dan mmg jiran selang 2 buah dr umah akk dn mmg sahabat kesayangn akk dn sahabat kesayangn gang bwh pokok akk. Klu tgok pengakhiran dia yg khosnol khotimah…”

“mmg arwah insan yg sgt baik…sgt penyabar…dan sgt menjaga kebajikan sahabat2 setaman…semua kami rasa kehilngn yg amat sgt…marilh kita sama2 doakn syurga tmpt arwah..moga kita jga dpt kebaikan pengakhiran khusnol khotimah dr.Allah s.w.t…Aamiiiin.”

Sumber: facebook
Sumber: facebook
Sumber: facebook

Rata-rata netizen mengucapkan takziah dan pada masa sama cemburu dengan pengakhiran arwah iaitu meninggal dunia ketika sedang sujud kepada Allah.

Sumber: facebook

 

Allahu, semoga pengakhiran kita juga baik.

Baca : Kami redha Meninggal Dunia Ketika Bertugas Atas Kapal, Mayat Kelasi Dibuang Ke Laut, Ini Alasannya

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.