“Boleh call, locate kat mana” – Daripada Belikan Anak Smartphone, Apa Kata Bagi Kids Smart Watch Ini Untuk Jaga Keselamatannya

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Memandangkan zaman sekarang ini ramai yang gemar memberikan anak tablet atau gajet-gajet, apa kata berikan kepada mereka kids smart watch macam Mikka Meddina bagi pada anaknya ini.

Bukannya apa inilah salah satu gajet yang betul-betul menepati keperluan berbanding dengan kehendak. Ia juga lebih mudah dan fleksibel dengan fungsi-fungsi yang disediakan untuk ‘jaga’ anak.

Memanglah tak canggih, dan tak sepuas mana macam tablet, tapi sekurang-kurangnya dapat mengawal anak-anak daripada ketagih gajet-gajet yang melalaikan ini.

 

Boleh call, locate kat mana, anak pun boleh call kita dan ada sos call..Jika dalam kecemasan”

“Hari tu kakak ada share psl smart watch utk kids ni.. Dah dapat dah barangnya. Yang ni bleh support sim digi. Beli on9 rm50+ shj. Mula2 nk beli jam smiggle untuk kak copea..tapi bila fikir balik better beli smart watch..”

“Boleh call, locate kat mana, ada camera, dan anak pun boleh call kita.. dan ada sos call.. In case anak dlm emergency. Walaupun murah bukan ratus-ratus.. Tapi kualiti not bad.. Speaker kuat bila call. Yes.. Ada skola tak bagi pakai kan.. Sekolha baru kak copea ni tak tau macam mana.. Kalau tak bleh pakai.. Pakai bila pergi tuition or class lain jelah…”

“P/s: beli kat shopee ya.. Ada banyak jenis.. Tapi baca review dulu sebelum beli. Ada yang tak boleh support sim. Kakak pakai digi mmg boleh guna.”

#kidssmartwatch

Sumber : Facebook

Menarik bukan? Nak hubungi senang, nak tahu lokasi pun senang. Harga pun murah! Boleh dikatakan kids smart watch ini jauh lebih ideal berbanding hadiahkan mereka jam tangan biasa.

 

Baca : Pakai Android Brand H****i Tak Selamat & Agenda Tersembunyi? Ikuti Penjelasan Lelaki Ini

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Izuan Jelani

Si gemuk yang tengah berpulun nak kuruskan badan tapi kuat makan, namun selepas 6 bulan lelaki ini berjaya menghilangkan RM 1,000 tanpa sebarang kg.