in

“Baru keluar pintu dah rindu anak” – Comel Je! Rakan Artis Kongsi Dengan Fazura Cara Atasi ’Separation Anxiety”

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kalau korang dah pernah ada anak lebih-lebih lagi mak-mak yang dah habis masa berpantang melekat 24 jam dengan anak, mesti ada masalah nak tinggalkan anak dekat rumah sebab tuntutan kerja kan?


Benda ni jadi dekat semua ibu yang baru lahirkan anak termasuklah Fazura yang baru-baru ini kongsikan yang dia rindu nak berlakon semula tapi tak terbayang macam mana nak tinggalkan anak dekat rumah lama-lama.

“Nak melangkah keluar pintu pun dah rindu anak”

Menerusi Instagram peribadinya, Fazura kongsikan masalahnya yang tak boleh nak berjauhan dengan anaknya ini dan teruskan berlakon macam dulu dan minta ibu-ibu yang berpengalaman untuk membantunya.

“Saya sering ditanya adakah saya rindu untuk kembali ke set… Jawapannya dan tentulah ya. Untuk orang yang kenal saya mesti tahu yang saya suka bekerja dan menjadi seorang pelakon sentiasa menjadi minat nombor satu saya.

Tapi sekarang bila dah jadi ibu, fikir nak tinggalkan anak berjam-jam sehari macam tak terbayang.

Macam mana saya nak atasi perkara ni? Saya perlukan nasihat dari ibu-ibu yang kuat bekerja dekat luar sana.”

“Ini nama dia Separation Anxiety”

Ekoran ini, ramai artis-artis yang cepat kongsikan pengalaman dorang berjauhan dengan anak-anak lepas beranak ni tau. Sweet je baca…

Betul apa yang semua kongsikan ni, sementara boleh luang masa dengan anak kita luang sebanyak yang boleh, sampai masa kita akan ready jugak. Gituuuu

 

Baca: Pasangan Selebriti Popular , Fazura & Fattah Amin Bakal Timang Anak Lelaki? Pengurus Ter’kantoi’kan?

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.