“Lagi lawak dari prank kat radio” – Netizen Terhibur Tengok Remaja Ini Buat Prank Call

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Prank atau menyakat orang lain adalah satu benda yang boleh buat kita tehibur. Tapi mestilah kena dengan caranya, jangan sampai buat orang lain sakit mental atau fizikal, bahaya tu.

Okay kali ni admin nak share dengan korang semua pasal video prank call yang viral baru-baru ni. Video yang dikongsi oleh pemilik akaun twitter @ajuwaaannn ni telah mendapat pelbagai reaksi dari netizen. Cerita dia simple je, mamat A call perempuan A, mamat B pulak call perempuan B. Lepas tu dorang dua on loudspeaker pastu bagi perempuan A dan perempuan B bercakap sama sendiri. masih tak faham? Korang tengok sendiri lah video kat bawah ni

Berdekah weh

Korang dah dapat belum gambaran yang admin sampaikan? Mesti dah faham kan lepas tengok video tu. Kalau admin yang kena, admin pun confuse jap. Iyelah orang lain call, tapi dengar suara orang lain pulak.

Admin pun tak tau kenapa admin pun tahan gelak ka. Padahal tengok video ni gelak je lah kuat-kuat. Bukannya kantoi dengan orang yang kena prank tu pun kan. Kalau orang yang dalam video tu takpe lah juga.

Yang part ni admin dah takleh tahan gelak dah. Penat weh nak tahan gelak lama-lama macam tu. 

Kalau dah tahu sapa buat tu memang orang tu kena maki lah. Tapi prank yang jenis macam ni admin approve sebab tak membahayakan mana-mana pihak. Dia just buat pihak yang kena prank tu bingung dan confuse je. 

 

 

Baca: “Sakit perut aku gelak” – [VIDEO] Terhibur Tengok Kakak Prank Adik Suruh Pergi Sekolah Waktu Malam

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Fahmy Rosli

Seorang Chef, pendengar muzik indie tanah air dan peminat tegar Kugiran Hujan. Optimis dan berwawasan. Motto hidup; “Mana ada perjuangan yang patah”.