in

“Awat hg bisu?” – Azira Shafinaz Join Live, Sharnaaz Ahmad Tersipu Malu Diusik Shukri Yahaya

Fi Live

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Dalam kalangan kawan-kawan korang, mesti ada sorang tu yang perangai suka sangat ‘menyakat’ orang lain. Kadang-kadang sampai kita boleh jadi geramlah dengan dia tu.



Mesti ramai yang tahu dengan perangai dua selebriti iaitu Sharnaaz Ahmad dan Shukri Yahaya ni, yang suka sangat menyakat antara satu sama lain.

Terbaru, Sharnaaz sekali lagi kena kacau dengan Shukri masa tengah buat live di Instagram.

 

Azira masuk terus malu

Melalui posting di akaun IG Sharnaaz tu, dia dan Shukri macam biasa korang tengoklah mesti selalu buat live sama-sama dan netizen yang tengok pun turut terhibur.

Dalam video tersebut mula-mulanya nampak yang mereka berborak dan gurau antara dorang, tapi sampai satu ketika Shukri minta dekat Sharnaaz untuk ajak ‘seseorang’ ni untuk join live dorang.

Rupanya netizen banyak komen minta dorang add penyanyi dan pelakon meningkat naik Azira Shafinaz, dalam live dorang tu. Katanya Sharnaaz dengan Azira ni tengah rapat semacam, itu yang orang suka kacau tu.

Masuk saja Azira terus Shukri tergelak sebab tak sangka dia akan accept, yang si Sharnaaz pula terus tak tunjuk muka sebab malu. Tapi Shukri yang memang suka menyakat Sharnaaz ni, dengan selamba terus keluar dari live tu. Nak bagi ruang lettuw elele.

Korang kalau nak tengok momen tu boleh skip terus sampai 1:09:00.

 

“Sopan terus mamu”

Menjengah ke ruangan komen, Sharnaaz yang turut disapa sebagai mamu ni terus diusik oleh netizen kerana terus malu bila si ‘bunga’ join skali.

Reak Live 1Edit

Reak Live 2 Edit

Reak Live 3 Edit

Seronok je tengok dorang ni kalau live sekali, tapi kalau betul Sharnaaz dengan Azira dilamun cinta pun apa salahnya kan? Dua-dua tengah solo gittew

 

Baca : “Aku bawak hang naik belon panas” – Netizen Berdekah Dengan Lawak Crack Sinis Shukri Yahaya & Sharnaaz

Foot Live

 

Sumber: Instagram
Sumber: Instagram
Sumber: Instagram

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.