in

Aksi Pasangan Warga Asing Lakukan Seks di Jambatan Pejalan Kaki Dirakam Orang Awam

Aksi Pasangan Warga Asing Lakukan Seks di Jambatan Pejalan Kaki Dirakam Orang Awam

 
 
00:00 /
 
1X

Kalau minggu lalu, kecoh di media sosial tentang seorang lelaki warga asing ditahan kerana beronani di tempat awam, kali ini pula warga asing dirakam melakukan seks di jambatan pejalan kaki di Thailand.

Aksi mereka telah dirakam oleh seorang lelaki yang telah mengekori mereka dengan senyap sehingga ke lokasi kejadian.

Sumber: Facebook

Menurut Coconuts, aksi tidak senonoh itu telah berlaku di sebuah jambatan pejalan kaki di kawasan kejiranan Rayong dan lebih pelik lagi, mereka tetap melakukan seks tanpa mempedulikan cuaca pada ketika itu yang sedang hujan.

Sumber: Facebook

Video yang telah dimuat naik oleh seorang pengguna Facebook bernama Adisak Khawsa-ard itu telah ditonton sebanyak 2.3 juta kali dan rata-rata yang menonton video tersebut mengutuk perbuatan pasangan tersebut. Of course la kan!

Adisak juga sempat memuat naik caption mengatakan dia mengekori pasangan tersebut dari saat mereka sedang bercumbu-cumbuan di kaki jalan hingga mereka menukar destinasi ke jambatan kotor tersebut bagi memuaskan nafsu mereka.

Dia juga turut menambah bahawa pasangan ini sudah pun melakukan aksi yang sama pada minggu lalu dan hanya pada kali ini Adisak berkesempatan untuk merakam aksi sumbang mereka.

Sumber: Facebook

Pihak polis dari balai polis Wang Chan kini dilaporkan sedang memburu pasangan warga asing tersebut atas tuduhan berkelakuan tidak senonoh di tempat awam.

Hmm tak pasal-pasal dah tular… Tulah lain kali jangan berkelakuan sebegini di tempat awam.

Baca: “Pakcik nak ‘main’ tak?”- Budak Lelaki 12 Tahun Ajak Warga Emas ‘Bersama’ di Tandas Awam