“Weh, I’m crying!” – Terkejut Bukan Main Lagi Ibu Bila Anak Tiba-Tiba..

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



“Weh, I’m crying!” – Terkejut Bukan Main Lagi Ibu Bila Anak Tiba-Tiba..

&nbsp
 
00:00 /
 
1X

Tak ada ibu yang mahu berpisah jauh daripada anak-anak.

Dah kandungkan anak 9 bulan lamanya di dalam perut, diberi makan minum, tempat berteduh dan sebagainya.

Tiba-tiba, anak tu terpaksa dilepaskan jauh merantau ke tempat orang.

Anak pulang dua hari lebih awal untuk beraya

Mesti sedih dan rindu tak terkata apabila ia terjadi kepada wanita ini selepas anaknya ke kota London untuk menuntut ilmu.

Tapi tanpa pengetahuannya, si anak pulang dua hari lebih awal untuk berhari raya.

Dalam video berdurasi hampir seminit dikongsikan Arif Rizwan, reaksi ibunya membuatkan netizen tumpang gembira dan bersedih pada masa sama.

Sumber: Twitter

Sumber: Twitter

Terkejut anak hulur bunga

Sementara itu dalam satu video berlainan pula, seorang ibu terkejut apabila anaknya tiba-tiba datang menghulurkan bunga semasa sedang makan tengah hari.

Hahaha! Terus tercengang si ibu tak dapat berkata apa-apa.

Terkejut sangat tu tengok anak yang dah lama tak jumpa, tiba-tiba je muncul depan mata!

“Love how your mom is crying, the rest is laughing”

Menurut Fauzan yang memuat naik video itu di Twitter, kakaknya kini menetap di Alaska, Amerika Syarikat dan buat birthday surprise itu tanpa pengetahuan ibu.

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Comel je kan bila anak-anak buat surprise macam ni kat mak.

Mungkin korang bolehlah cuba buat macam ni pada mak ayah sendiri pula. Tak dapat belikan hadiah mahal-mahal, belanja makan pun dah ok.

Baca: “Mak awak comel!”-Suka Tengok Reaksi Si Ibu Bila Anak Belikan Hadiah Telekung Baru

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Suraya Roslan

Penggemar graphic tee dan sentiasa berangan-angan untuk mengelilingi dunia.