in

[VIDEO] Viral! Wanita Hentak Motosikal Kuasa Tinggi Dengan Batu Bata, Puncanya Sakit Hati Dengan Kekasih?

Fi Batu

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Memang sudah menjadi lumrah dalam satu hubungan dijalin, mesti akan ada timbul masalah yang akan menguji kesabaran kedua-dua pihak.



Namun kadang-kadang tu ada yang tak dapat cari jalan penyelesaian dimahukan, hingga sanggup ambil langkah yang drastik untuk melepaskan marah.

 

Hentak motosikal dengan batu

Baru-baru ini viral sebuah video di TikTok, apabila seorang wanita di Indonesia ini menghentak batu bata ke sebuah motosikal berkuasa tinggi.

Di dalam video tersebut, terlihat seorang wanita yang memakai topi keledar berwarna hitam seperti melepaskan geramnya apabila sengaja menghentak batu ke arah motosikal yang dah tumbang tersebut berulang kali.

Batu 1

Bagaimanapun, tindakan wanita tersebut seolah tidak diendahkan oleh orang ramai yang mejadi saksi kejadian itu.

Berdasarkan perkongsian yang dimuat naik melalui akaun @adiirawan72 ini, wanita itu dikatakan mempunyai perselisihan faham dan sakit hati terhadap kekasihnya. Oleh sebab itu dia nekad untuk berbuat sedemikian.

Perkara tersebut menjadi bualan ramai dan sehingga kini meraih lebih dari 6 juta views.

@adiirawan72

buat yg minta mentahanya tanpa tulisanya. jadilah orang yg setia. jangan pernah menyakitin hati orang lain. #racing #sakithati #fyp #fypシ #viral

♬ original sound – Adi Irawan – Adi Irawan

 

“Kalau disakiti, tetaplah berbuat baik”

Menjengah ke ruangan komen, perkara ini menjadi bualan hangat netizen namun ada juga yang mempertikaikan tindakannya berbuat sedemikian.

Reak Batu 1 Edit

Reak Batu 2 Edit

Reak Batu 3 Edit

Korang kalau ada masalah dengan partner korang, cuba sehabis baik cari solution okay. Tak nak benda macam ni jadi dekat korang pula.

 

Baca : “Sayang saya nak iPhone” – Pasangan Kekasih Bertengkar Depan Kedai Telefon, Sebab Lelaki Belikan Phone Android

Foot Batu

Sumber: TikTok
Sumber: TikTok
Sumber: TikTok
Sumber: TikTok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.