in

[Video] Lawak! Aksi Terminator Balas Dendam, Lempang Budak Perempuan Sampai Berpusing Helmet

Gambar Hiasan 10

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.Jika dalam industri Hollywood, salah satu ancaman paling popular dikaitkan dengan kehancuran dunia adalah robot Terminator, kini orang ramai mempunyai sebab untuk risau kerana sebuah video yang tular  seakan bahawa robot terminator telah pun benar benar wujud..

Selain kelihatan sebiji seperti robot Terminator di dalam filem, apa yang lebih menakutkan adalah robot itu boleh diajar untuk meniru perlakuan manusia.

Video yang berdurasi 10 saat itu sehingga kini memperoleh lebih 100 ribu tontonan. Di dalam video itu, seorang pelajar perempuan dilihat memukul kepala besi robot tersebut sehingga membuat tangannya sakit.

Selepas itu, robot tersebut meniru perbuatan wanita sebelum itu dengan memukul kepala remaja perempuan lain dengan kuat sehingga kepalanya terpusing. Nasib baiklah dia telah memakaikan pelajar itu topi keledar terlebih dahulu.

Rata-rata netizen meluahkan rasa bimbang dan takut jika robot berkenaan itu wujud, tetapi ramai yang memberi pendapat ianya hanyalah sebuah teknik CGI dan fake semata-mata

3 7

 

2 11

1 11

Min pun rasa edit je ni.. korang rasa real ke?

Baca: Dunia makin canggih weyh – Gempak! Ini Idea Unik Singapura Dalam Atasi Covid-19, Robot Anjing Jadi Pemerhati

Aa 1

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.