in

[VIDEO] Comel! Bawa Anak Lelaki Pergi Gunting Rambut Raya, Aunty Salon Tergunting Style Perempuan

Cats 26

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Korang pernah tengok tak lelaki yang cantik? Bukan patutnya lelaki handsome ke? Percaya atau tidak, ada tau lelaki yang dikurniakan wajah cantik seperti wanita tetapi itu tak bermakna perwatakan dia pun macam wanita.



Baru-baru ini, viral tentang seorang kanak-kanak lelaki yang disalah anggap sebagai perempuan kerana rupa parasnya.

 

Lupa bagitahu jantina

Melalui video yang dimuat naik oleh pemilik akaun jieha_adon semalam sehingga mendapat hampir 800 ribu tontonan dengan lebih 70 ribu likes dan hampir 4 ribu share oleh pengguna Tiktok, wanita ini berkongsi kisah yang anak lelakinya disalah anggap sebagai kanak-kanak perempuan oleh aunty yang gunting rambut di salon rambut itu.

@jieha_adon

Bila kau bawak anak kau pergi salon tp tak inform jantina anak🤣

♬ Oh No – Kreepa

Tujuan dia bawa anaknya itu ke kedai salon rambut sebab nak gunting rambut untuk sambut hari raya nanti yang bakal tiba.Tapi dia pun silap sebab terlupa nak bagitahu aunty salon itu yang anaknya itu lelaki.

 

Ingatkan perempuan

Wanita ini mula pelik bila dia tengok gaya rambut yang digunting oleh aunty itu seakan-akan style perempuan.Tapi mula-mula itu dia biarlah sahaja sebab ingatkan tak habis potong lagi.

Bila dah siap potong, wanita ini puji potongan ‘cantik’ itu tapi…

“Cantik tapi kenapa macam perempuan eh?”

65

Bila dengar apa yang wanita ini tanya, aunty salon itu terkejut dan baru tersedar yang kanak-kanak itu sebenarnya lelaki dan bukannya perempuan. Hampir satu kedai berdekah gelak bila melihat situasi itu.

Menyedari kesilapan tersebut, aunty salon itu pun repair balik rambut kanak-kanak itu ikut gaya lelaki.

“Aunty tu repair potong balik macam KPOP.”

Uiu

 

Ramai terhibur

Melihat di ruangan komen, ramai netizen terhibur bila tengok situasi yang terjadi kepada kanak-kanak itu. Ramai juga yang cakap memang muka kanak-kanak itu macam perempuan.

Photo6100557318467988260

Photo6100557318467988261

Aduhai, budak tu pun redo jela kena potong rambut style perempuan. Nasib baik boleh repair balik.

 

Sumber: Jieha Adon

Baca:Remaja Minta Potong Rambut Gaya Levi Ackerman, Tapi Lain Pula Yang Jadi

Capture 27

Sumber: Tiktok
Sumber: Tiktok
Sumber: Tiktok
Sumber: Tiktok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.