“Untuk tahu punca fitnah hubungan sejenis ni, kita tb sikit” – Pengurus Dedah Kisah Sebenar Yang Terjadi Pada Syafie Naswip Dan Aishah Azman

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:Sebelum ini, kecoh kisah pelakon terkenal Syafie Naswip dan pelakon baru Aishah Azman putus tunang. Susulan itu, Aishah bertindak membuat laporan polis atas dakwaan dicederakan Syafie.

Namun selepas dijalankan siasatan sepenuhnya dan Syafie secara sukarela datang memberi keterangan, pihak pendakwa raya membuat keputusan kes adalah Tiada Tindakan Lanjut (TTL) kerana tiada keterangan yang mencukupi.

Terkini, pengurus Syafie, Badrul Hashim tampil membongkar kisah sebenar yang terjadi diantara Syafie dan Aishah – juga tuduhan mengenai dakwaan Syafie gay.

Menerusi Instagram, Badrul berkata Aishah sebelum ini cemburu dengan keakraban Syafie dan adik angkatnya, Syafie Johnson atau Pawi dan menuduh mereka mengamalkan hubungan sejenis.

Sumber: Instagram
Sumber: Instagram

 

Malah katanya, Aishah juga berusaha untuk menyingkirkan Pawi dalam kediaman Syafie meskipun rumah yang dibeli adalah hasil perkongsian duit bersama.

Jelas Badrul, ketika Syafie sedang disoal siasat, pihak mereka juga tidak mengetahui bagaimana wartawan sebuah akhbar tempatan boleh mengetahui dan melaporkan kes Syafie yang didakwa memukul Aishah.

Sumber: Instagram

Hmm apa pun kita doa yang terbaik buat mereka ok.

Baca: “Belum kahwin dan banyak kawal Ayie” – Netizen Spill The Tea Pasal Hubungan Syafie Naswip & Ex Tunang, Rupanya…

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Sarah M. Khir

Suka makan dan pandai masak untuk laki dan anak kite je :) and peminat Ella yeahhh