in

“Umur 30 dah rupa Norlia Ghani” – Nama Trending Lepas ‘Jadi Bahan’ Di Twitter, Ini Respon Mama…

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Setelah sekian lama namanya tak disebut, semalam nama pelakon veteran, Norlia Ghani telah trending di Twitter.


Ia bermula apabila seorang netizen yang menggunakan akaun parodi telah membandingkan kecantikan pelakon Kavita Sidhu dengan pelakon yang pernah bergandingan dengan P.Ramlee ini.

Ekoran dari ciapan ini, ramai netizen telah menyatakan rasa tak puas hati dorang setelah nama pelakon kesayangan ramai ini dijadikan bahan jenaka.

Bercakap dengan media, Norlia Ghani menganggap perkara tersebut langsung tak jadi kudis dan dia gembira kerana masih lagi relevan dan ramai yang mempertahankan dirinya ketika perkara itu berlaku, lapor Berita Harian.

Mama tak ambil serius atau ambil pot. Banyak lagi perkara lain yang perlu difikirkan ketika berdepan pandemik Covid-19.”

Ekoran kecaman yang hebat diterima di Twitter, netizen tersebut telah pun memadam ciapannya serta turut memohon maaf sekiranya ada menyinggung hati sesiapa.

Min faham apa yang cuba disampaikan tapi tak perlulah sampai nak kaitkan dengan penampilan orang lain lagi-lagi bila orang tu tak ada buat salah apa pun.

 

Baca: “Hormatlah sikit pelakon veteran!” – Netizen Menyampah Sepahtu Permainkan Artis Veteran

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.