in

“Tidur luar la malam ni”-[VIDEO] Prank Konon Ada Nombor Janda, Isteri Bengang Sampai Campak Telefon Suami

Cats 106

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Dengar sahaja perkataan ‘janda’ dari mulut suami, memang free free la korang dapat jelingan tajam dari si isteri. Bukan apa, kebanyakan masalah rumah tangga datang daripada wujudnya orang ketiga dalam sesuatu hubungan.



Sebab itulah isteri-isteri pantang sangat bila tahu suami diorang kenal dengan mana-mana perempuan lain.

 

Konon nak bertukar nombor janda

Menerusi satu perkongsian video yang dimuat naik oleh Mattop di Tiktok semalam, dia kononnya nak buat prank dekat isteri dia tapi lain pula yang jadi.

@mattop55

Tengok kesudahannya prank gone wrong #fyp #fypシ #fypdongggggggg #esekeli

♬ bunyi asal – Mattop – Mattop

Prank itu bermula bila si suami yang sedang memandu kereta itu pura-pura berborak dengan kawan dia dekat telefon dan kononnya akan bertukar nombor telefon seorang janda. Mendengar perbualan tersebut, si isteri terus ambil telefon suami dia dan campak ke bawah.

“Fuh nasib tak kena campak kat luar handphone aku.”

Terkejut dengan reaksi isteri, si suami terus bagitahu yang perbualan tentang janda itu cuma lakonan dan prank sahaja. Tapi, isteri dia seolah-olah tak percaya dan masih marah.

Si suami juga sempat tunjukkan keadaan telefon dia selepas dicampak oleh isteri dia sebab marah bila terdengar perbualan palsu tentang janda.

@mattop55

Balas kepada @_culex nasib boleh on je😂🤣 #fyp #fypシ #fypdongggggggg #esekeli

♬ bunyi asal – Mattop – Mattop

 

Isteri suruh hantar balik rumah mak

Menurut posting video yang lain, lelaki itu beritahu yang isteri dia siap suruh hantar dia balik rumah mak.

Bukan itu sahaja, disebabkan prank itu juga si suami terpaksa tidur luar rumah tau. Haa jangan main-main bila isteri marah.

@mattop55

Balas kepada @nama…saya tak tahun bile habis episod ni #fyp #fypシ #fypdongggggggg #esekeli

♬ bunyi asal – Mattop – Mattop

 

Warning kena tidur luar

Di ruangan komen,rata-rata netizen sudah agak yang lelaki ini kena tidur luar sebab prank dia itu. Ada juga yang konon back up lelaki itu dengan beritahu yang diorang beli beras.

“Beras kita beli.”

Whatsapp Image 2021 06 28 At 5.15.46 Pm

Whatsapp Image 2021 06 28 At 5.16.06 Pm

Isteri ni sensitif tau kalau suami cakap benda macam ni. Memang tidur luar la cerita dia.

 

Sumber: Mattop

Baca:“Bini org, janda, anak dara semua aku sapu” – Netizen Jijik Baca Pengakuan Suami Suka ‘Makan Luar’ Walaupun Isteri Cantik Sempurna

Capture 70

Sumber: Tiktok
Sumber: Tiktok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.