in

‘Tak Tahu Tanya, Bukan Main Hentam i’ – Gadis Mengamuk Video Workout Di Kecam

Untitled Design 4

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Bagi yang mementingkan fitness, pasti ada je benda yang nak dibuat, tambah tambah lagi gym pun tengah tutup sekarang kan?



Tetapi lain pula yang jadi pada gadis cantik ini, selain netizen yang kagum akan kekuatan yang ada pada dirinya, terdapat pula yang tersalah erti niat sebenar dia.

Video gadis ini telah diambil dan dimuat naik secara tanpa kebenaran oleh satu akaun instagram dengan caption yang berunsurkan menakut-nakutkan kaum hawa untuk melakukan senaman.

Capture1

.Capture 4

Gadis ini turut menyatakan bahawa sepatutnya wanita diluar sana jangan takut untuk melakukan senaman atau angkat berat jika tahu dengan cara yang betul.

Menurut Gempak, gadis ini yang juga turut merupakan jurulatih kecergasan, menasihati agar bertanya dahulu jika tidak tahu apa apa sebelum mengeluarkan sebarang kenyataan.

Captures

Capture3 1

Gadis cantik ini turut menambah, “Kalau rasa apa yang saya buat ini tidak sesuai untuk diri sendiri, jangan halang orang lain yang ada insiatif untuk buat”.

Apapun masalah ini telah selesai, dan individu terbabit turut memohon maaf atas kesalahanya

So yang nak workout tu, belajarlah teknik dengan betul..

 

Baca: Malu Asyik Kena ‘Bahan’, Gadis Diet dan Workout Sampai Hilang 42KG Dalam 6 Bulan!

Aa

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.