“Suka sangat lelaki hisap rokok, rasa macam nak cium”

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Ada jugak ke orang macam ni?

Jarang kita jumpa atau dengar cici-ciri lelaki idaman seorang perempuan tu adalah ‘seorang perokok’.

Tapi nampaknya bukan semua macam tu. Berdasarkan perkongsian di Twitter, seorang wanita ni mengaku yang dia suka sangat dengan lelaki yang merokok. Katanya lelaki yang merokok ni nampak menarik sampai rasa macam nak cium.

Sumber: Twitter

Bunyi macam tak logik je seorang perempuan suka lelaki perokok, tapi rupanya ramai lagi yang bersetuju dengan wanita tu. Dorang rasa macam lelaki perokok ni nampak sangat hot dan suka tengok dorang hembus asap rokok. Erkkkk…

Sumber: Twitter

Bila ramai perempuan turut mengaku dorang suka sangat tengok lelaki yang merokok, berduyun-duyunlah perokok tampilkan diri nak mengorat. Katanya tak sangka dorang yang merokok ni masih ada harapan untuk disukai oleh perempuan.

Sumber: Twitter

Pun begitu, ramai jugak yang kutuk wanita tu dan melabelnya sebagai bangang sebab suka lelaki perokok. Ada yang mengingatkan bahawa second-person smoker macam dorang yang suka hidu bau asap rokok tu akan lebih cepat meninggal daripada orang yang merokok.

Sumber: Twitter

Merokok ni bahaya untuk kesihatan. Seeloknya janganlah keluarkan kenyataan macam ni yang menggalakkan orang merokok.

Baca: Anak Asyik Meragam, Ibu Bagi Hisap Rokok Sampai Ketagih

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Asma' Razak

Suka dinosaur tetapi minat filem bergenre futuristik, bercita-cita mahu jadi vegetarian dan berharap ikan diklasifikasikan sebagai tumbuhan.