in

SPRM Lancar Portal Dalam Versi Bahasa Mandarin Untuk Keperluan Masyarakat Cina

Untitled 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) adalah satu organisasi yang diwujudkan untuk menerajui usaha pencegahan rasuah di Malaysia.Terbaru, SPRM mengumumkan pelancaran portal rasmi mereka dalam bahasa Mandarin bagi memenuhi keperluan masyarakat Cina di Malaysia.

Marah3 Hmfield Image Listing Featured V2.var 1594279157

Terang suruhanjaya ini dalam satu kenyataan, ini adalah bertujuan untuk memudahkan masyarakat Cina bagi mendapatkan maklumat tentang pencegahan rasuah dan perkara-perkara berkaitan suruhanjaya ini.

Portal berkenaan dilancarkan baru-baru ini oleh Timbalan Ketua Pesuruhjaya (Pencegahan) SPRM, Datuk Seri Shamshun Baharin Mohd Jamil.

“Kemudahan terbaru ini diharap dapat meningkatkan lagi keyakinan dan pengetahuan masyarakat Cina terhadap SPRM serta agenda antirasuah, di samping menyebar luas mesej pendidikan pencegahan rasuah,” katanya.

Dalam pada masa itu, SPRM berharap agar kemudahan terbaharu ini mampu meningkatkan lagi keyakinan dan pengetahuan masyarakat Cina terhadap SPRM dan agenda antirasuah di samping menyebarluas mesej pendidikan pencegahan rasuah.

Kenyataan penuh:

Sumber: SPRM

 

BACA: Premis Haram Sg Buloh: 3 Penguatkuasa MBSA Ditahan SPRM, Didakwa Terima Rasuah Hingga RM3,500 Secara Bulanan

Capture 56

 

Sumber: Harian Metro

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.