in

“Semua ada kat sini”- Youtuber Bella Khan Kongsi ‘TEMPAT RAHSIA’ Beli Barang Dapur Yang Fresh, Tak Perlu Keluar Rumah Pun!

Lm Feat 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) memasuki kali ketiga dan kali ini, beberapa SOP baharu diperkenalkan, seperti jangka masa 2 jam untuk berada di kedai, dan waktu perniagaan yang dipendekkan. Secara tak langung, perkara ini semestinya merisaukan orang ramai, lagi-lagi mereka yang nak keluar untuk mendapatkan barang dapur atau barang keperluan lain.



Baru-baru ini, seorang influencer terkenal, Bella Khan ada kongsikan senarai ‘rahsia’ kedai online yang beliau gunakan untuk cari macam-macam barangan keperluan harian macam sayur, ayam, daging dan lain-lain.

Kalau nak diikutkan, sebenarnya ada banyak lagi kedai online yang menjual barang-barang keperluan harian, tapi apa yang dikongsikan dalam bebenang Bella tersebut adalah kedai-kedai kegemaran beliau sendiri.

Kalau korang tengok senarai bebenang tu, ada kedai sayur, seafood, ayam, daging, buah dan barang-barang keperluan yang lain.

Lepas Ni Beli Online Ajelah

Ramai pengikut Youtuber terkenal ini setuju dan mengesyorkan juga pembelian barangan harian secara online. Selain menjimatkan masa, pastinya korang tak perlu lagi risau tentang perkara-perkara lain macam mencari parking, terpaksa keluar rumah dan lain-lain.

Capture

 

My dad pun pernah beli oreo & susu farm fresh banyak gila untuk kakak

Cats 98

 

Lazada Klang Valley

Apa pendapat korang pulak? Pernah ke beli barang dapur secara online? Share lah jugak dengan kitorang.

Sumber : Twitter

Baca : “Tiada sebesar zarah pun niat utk menghina” – Dikecam Sebab ‘Ejek’ Baju Kaum Iban, Duriankimchi Mohon Maaf

Ft Ryzaliban

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.