in

“Selalu nampak serius je” – Netizen Terbahak Tengok Bloopers Datuk Wira Lee Chong Wei

1Lcw

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sebut saja nama Lee Chong Wei memang semua terus teringat jaguh sukan badminton negera. Biasanya Datuk Wira Lee Chong Wei yang kita tengok ni serius je kan, jarang nak nampak dia senyum, jauh sekali berjenaka.



Haa.. admin nak share satu video dari Twitter yang korang boleh tengok sisi lain wira negara kita ni. Video bloopers ucapan Tahun Baru Cina DLCW confirm buat korang gelak. Nah.. tengok sendiri video oleh @thesemut kat bawah ni

 

Sempoi lah Datuk!

Siapa sangka orang yang kita selalu tengok serius dalam gelanggang sebenarnya sporting in real life. Memang layak lah DLCW digelar ikon perpaduan, semua bangsa dia boleh buat terhibur.

Screen Shot 2020 07 05 At 12.31.29 PmKan.. kalau tak ada video ni memang tak tahu macam mana DLCW ni in real life. Kalau nampak serius memanjang tu, admin pun takut nak tegur.

Screen Shot 2020 07 05 At 12.31.47 PmDia boleh pulak buat lawak phone tak silent nak marah orang. Rupanya phone sendiri yang berbunyi. Sempoi lah Datuk!

Screen Shot 2020 07 05 At 12.32.12 PmAdmin pun berulang kali tengok weh. Slumber je buat lawak, tak try hard pun. Boleh lah buat job tepi melawak pulak lepas ni.

 

Baca: “Sempoi lah Datuk!” – Ucapan Selamat Berpuasa Dari DLCW Buat Netizen Terhibur

Screen Shot 2020 07 05 At 12.33.22 Pm

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.