in

“Sedap ja bila Adeeb, Lah & Lan nyanyi..Tapi” – Netizen Tergelak Dengar Suara ‘Itik Serati Telan Biji Nangka’ As’ad Motawh Ni

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Barisan penyanyi lelaki seperti Adeeb bekas anggota kumpulan The Fabulous Cat, Lah bekas anggota kumpulan V.E dan Azlan bekas anggota kumpulan Meet Uncle Hussain ini dah boleh diiktiraf sebagai lagenda.


Bakat tersendiri vokal mereka ini sampai sekarang masih mantap dan mampu memukau penonton apabila mereka digabungkan dalam satu program Konsert Minggu Ini di TV 2 beberapa hari lepas. Cuma ramai pelik dengan lagi sorang tu

 

“Sedap ja bila Adeeb, Lah dengan Lan nyanyi lagu Padamu Ku Bersujud ni.. Tapi bila masuk ja part Asad Montah………..”

Antara persembahan yang menjadi tumpuan netizen adalah lagu Padamu Ku Bersujud nyanyian Afgan, dinyanyikan semula oleh mereka, tapi tumpuan lain juga ada muncul apabila…tak ada ribut tak ada angin tiba-tiba terselit As’ad Motawh.

Maklumlah, vokal mereka semua ni masing-masing hebat belaka, tapi bila masuk si As’ad ni jadi lain pula jadinya, bak kata Alan Al Padat, dia nyanyi macam “itik serati tertelan biji nangka”.

Siap kata Lan pun pening dengar suara As’ad. Alahai, tak baik lah.

Dalam pada itu, ramai netizen mempertikaikan taraf As’ad Motawh jika dibandingkan dengan lagenda bertiga ini, bagi mereka video-video lucu ini dah membuktikan bahawa kedudukan As’ad Motawh tu.

 

Dia ni siapa nak dibandingkan dengan legend-legend atas stage tu – Netizen

Admin rasa tujuan organizer buat macam tu adalah ingin melihat gabungan artis lama, dan artis baru serta nak gabungkan penyanyi dari berbagai-bagai genre.  

 

Baca : “Suara persis itik serati tercekik biji nangka..Nak buat konsert jelajah”- Video As’ad Motawh Nyanyi Di ‘Troll’ Netizen 

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.