in

“Sebabtu zina haram” – Remaja Belasah Muka GF Mengandung 5 Bulan Sebab Bengang Dipaksa Bertanggungjawab

Collage 28

Walaupun teman wanitanya sedang membawa kandungan berusia lima bulan, ia tak menghalang lelaki ni dari belasah gadis ni tanpa belas…

Seperti yang dilaporkan dalam Harian Metro, remaja perempuan berusia 18 tahun ini telah dipukul oleh teman lelaki dan dua orang kawannya di lorong belakang Kolej Vokasional Setapak, Kuala Lumpur.

Bukan itu je, lepas gadis ini dibelasah dengan teruk dia ditinggalkan berseorangan di lorong belakang itu dengan keadaan lemah dan berlumuran darah pada jam 2.30 pagi.

Dengan kekuatan yang ada, mangsa berjalan ke arah kedai berdekatan untuk meminta bantuan. Penduduk telah menghubungi keluarga mangsa sebelum dia dihantar ke Hospital Kuala Lumpur.

Berdasarkan siasatan pihak polis, kejadian ini berlaku apabila gadis ini mengikut teman lelakinya untuk ke Uptown Danau Kota menaiki motosikal.

18 Yo Pregnant Teen Mercilessly Beaten By Her Boyfriends Gang For Asking Him To Take Responsibility World Of Buzz
Sumber: harian metro

“Biasanya dorang lalu jalan lain namun malam tu, suspek memberikan alasan jalan biasa yang mereka lalu tu ada roadblock sebelum mereka lalu lorong belakang Kolej Vokasional Setapak.”

Tiba-tiba mereka ditahan oleh seorang lelaki menyuruh untuk mematikan enjin motor sebelum mangsa ditarik seorang lelaki lain dan terus dipukul pada muka hingga tak bermaya.”

Akibat dari pukulan ini, muka mangsa bengkak dan mengalami banyak kecederaan di bahagian atas kepalanya.

Bapa mangsa telah pun membuat laporan polis dan pihak polis telah berjaya mengenalpasti tiga suspek tersebut dan menahan mereka.

Dorang mengaku yang mereka pukul mangsa sebab mangsa selalu pressure suspek untuk bertanggungjawab atas kandungan berusia 5 bulan itu.”

Siasatan lanjut sedang dijalankan dan mereka akan dirujuk pada pendakwa raya awam untuk tindakan selanjutnya.

 

Baca: “Islamophobia ni” – Lelaki Belasah Wanita Muslim Sarat Mengandung Yang Tak Dikenali Undang Kecaman Netizen

Screenshot 2019 12 10 At 11.32.28 Am