in

Puteri Sarah Lantik Dua Peguam Untuk ‘Settle’ Isu Orang Ketiga?

Collage 42

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Baru-baru ini, Puteri Sarah telah mendedahkan di Instagram miliknya mengenai Ira Kazar yang dikatakan telah mengganggu hubungannya dengan suami Syamsul Yusof sejak tahun 2019.



Untuk pengetahuan korang, sebelum ini Puteri Sarah dan Syamsul Yusof pernah berpisah sebelum berbaik semula tahun lepas, pun begitu, individu tersebut dikatakan telah mengganggu dan mengugut suaminya.

Di bulan baik ni, I doakan korang berdua, IRA KAZA dan suami i diberikan hidayah.”

1 1 1.Jpg

Sebentar tadi, menerusi Instagram Story, Puteri Sarah telah menunjukkan panggilan telefon yang dibuat kepada peguamnya dan mengatakan yang dia mahu melantik dua peguam bagi menyelesaikan isu rumahtangganya itu.

Ok next! Kita pakai 2 lawyer lah. Ke pakai 10 lawyer macam Siti Bainun? Small worm like this 2 pun cukuplah.”

Screenshot 2022 04 20 At 1.35.48 Pm

Tak cukup dengan itu, Puteri Sarah turut tunjukkan tangkap layar yang diterimanya dari seorang individu yang mengatakan dia tak kisah walaupun pelakon ini telah melantik peguam.

Peguam tak peguam, kisah pulak aku dengan peguam kau. Lantak pi kau sana.”

Screenshot 2022 04 20 At 1.36.35 Pm

Menerusi hantaran lain, Puteri Sarah turut mengatakan yang dia bakal berangkat ke Mekah esok untuk menunaikan umrah dan menyambut hari raya di sana serta berdoa agar diberikan jalan keluar dari segala masalahnya.

Kita doakan Puteri Sarah selamat pergi dan kembali dan dapat selesaikan isu ini secepat mungkin.

 

Baca: “Kenapa nak kena kejar suami orang?” – Puteri Sarah ‘Warning’Ira Kazar Agar Berhenti Ganggu Syamsul Yusof

Cover 6

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.