“Perempuan pun boleh jadi as*hole”- Individu Mintak Netizen Henti Kecam Lelaki Bila Berlaku Masalah Rumah Tangga Sebab…

Dah macam jadi kebiasaan pula setiap kali berlakunya masalah dalam rumah tangga golongan lelaki akan menjadi sasaran kecaman. Iyelah curang je lelaki, main kayu tiga je lelaki, skandal sana sini pun lelaki kena.

Tapi tak semua kes yang meletakkan kesalahan pada bahu lelaki.

Cuma admin tertarik dengan perkongsian lelaki ini di twitter mengenai sisi lain setiap kali berlaku keretakan rumah tangga.

 

Ingat semua bini tu bagus ke?

Mungkin ada yang akan mengecam lelaki ini bila dia mengeluarkan status sedemikian. Tapi min mintak korang jangan cepat melatah sebab apa yang di katakan ni seperti ada juga betulnya.

Malah dia siap tunjukkan contoh lagi. Korang baca dan nilaikan okay.

Sumber : Twitter

Suami outstation, wife mengandung anak jantan lain. Alasan? Kena pukau!

Sumber : Twitter

 

Moral kat sini jgn ingat perempuan je takut salah pilih jodoh, lelaki pun sama.

Well lelaki ni tak berniat pun nak menghentam golongan wanita tapi dia hanya berkongsi cerita yang mungkin akan membuka mata pihak-pihak yang selalu blame golongan lelaki.

Malah dia siap cakap lagi ‘lelaki perempuan sama je

Sumber : Twitter

Hakikatnya jadilah pasangan yang setia dan jujur supaya rumah tangga aman bahagia.

Baca : Saya nak minta kat Tuhan matikan saya sekarang! Isteri Tenat Sakit Kanser, Suami Seronok Curang Dengan Adik Ipar Sendiri

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.