in

“Orang tua pun kau nak pukul” – Netizen Panas Hati Tengok Lelaki Ini Belasah Bekas Isteri dan Bapa Mertuanya

001Belash 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Jodoh pertemuan itu semua rahsia Tuhan. Memang dah tertulis dari sebelum kita lahir lagi. Kena terima seadanya.



Baru-baru ni viral pasal kes seorang lelaki belasah bekas isteri dan bapa mertuanya. Admin taknak pandai-pandai sebar fitnah. Tapi admin nak korang tahu dan kalau boleh elaklah dari bersama dengan orang yang jenis macam ni, baik lelaki atau perempuan. Cuba korang tengok video dekat bawah ni.

https://twitter.com/hafawatiiizyan/status/1172853717143412736?s=20

Orang tua pun kau nak pukul

Admin taknak komen lebih-lebih tapi admin saja nak share supaya jadi pengajaran dekat semua.

Screen Shot 2019 09 15 At 4.48.10 PmScreen Shot 2019 09 15 At 4.48.41 PmKalau macam ni punya cantik pun kena belasah admin tak sure lah kenapa. Admin syak ada something wrong dengan bekas suami dia kot. Tapi laki tu tak boleh belasah orang sesuka hati dia. Salah tu. Yang dekat bawah tu bapa mertua lelaki tu. Allahu, orang tua pun dia nak belasah.

Screen Shot 2019 09 15 At 4.48.57 PmScreen Shot 2019 09 15 At 4.49.52 PmYa Allah, semua orang dia nak belasah. Memang betul lah kot apa yang admin rasa, dia ni ada something wrong kot. 

 

Screen Shot 2019 09 15 At 4.51.38 Pm 1
Sumber: twitter

Katanya ini adalah background lelaki tu. Kalau tengok dari apa yang dikongsi ni nampak gayanya macam orang yang ada pendidikan. Tapi tu lah.. admin jadi speechless. 

Screen Shot 2019 09 15 At 4.51.55 PmNi pula laporan polis yang dibuat oleh mangsa.

Screen Shot 2019 09 15 At 4.47.14 PmSecara tak langsung, admin pun rasa geram. Tapi cuba kita lihat dari sudut pandang yang berbeza. Mungkin lelaki ini ada masalah mental yang kita tak tahu. Apa-apa pun admin doakan yang elok-elok sahaja untuk keluarga mangsa. 

 

Baca: “Bodoh siapa suruh tak pakai kondom?” – Lelaki Bawak 2 Kawan Belasah GF Mengandung Sebab Tak Nak ‘Bertanggungjawab’

Screen Shot 2019 09 15 At 5.08.07 Pm

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.