in

“Nanti paip tu beranak, nk letak nama apa bro”- Kemaluan Remaja 16 Tahun ‘Sangkut’ Lubang Paip, Netizen Pulak Yang Lebih?

Featured 40

Admin ni tak ada cerita lain ke nak tulis? Berita macam ni pun nak jadikan bahan.

Kalau korang ada fikiran macam tu maknanya admin kena minta maaf lah sebab niat admin hanya untuk jadikan kisah ni sebagai pengajaran kepada kita semua.

 

Kemaluan remaja 16 tahun tersekat dalam lubang paip besi sebab……

Macam apa yang berlaku kat Tangkak, Johor ini apabila kemaluan seorang remaja lelaki berusia 16 tahun gagal dikeluarkan dan tersekat selama lebih kurang sejam di dalam lubang paip besi selepas dia bertindak memasukkan alat sulitnya dalam objek berkenaan.

Memetik Sinar Harian, paip besi sepanjang kira-kira enam inci dengan diameter lima milimeter itu sebenarnya paip besi yang tidak digunakan.

322754
Sumber : sinar harian

Ketua operasi dari Balai Bomba dan Penyelamat Tangkak, Pegawai Bomba Kanan II, Seniman Idris berkata kejadian dipercayai berlaku pukul 10 malam dan ketika anggotanya sampai ke rumah mangsa, kemaluan remaja tersebut masih lagi tersekat pada paip besi berkenaan.

Bomba terpaksa bertindak memotong paip besi itu terlebih dahulu, namun selepas paip dipotong alat sulit mangsa masih gagal dikeluarkan menyebabkan kes terpaksa dirujuk ke hospital.”

322753
Sumber : sinar harian

Katanya mangsa terpaksa dibawa ke Hospital Pakar Sultanah Fatimah (HPSF) bagi mengeluarkan paip besi yang dipotong tadi.

Dengan kepakaran pihak hospital, kes berjaya diselesaikan dan mangsa dilaporkan dalam keadaan stabil..Alhamdulillah

Namun, kejadian itu menyebabkan alat sulit mangsa bengkak serta luka kecil,”

Tapi netizen kita ni tak membawang tak sah bila berlaku kejadian-kejadian ‘pelik’ macam ni, ada je idea dan juga komen tak berapa membina yang dilontarkan kepada mangsa..hurmm

 

Kesian batang paip tu tanpa kerelaan dia, dah la dinodai kena potong pulak tu

1 23

 

Aduh pantang nampak benda berlubang semua kau hentam, apa la nafsu kau ni

2 11
Sumber : facebook

 

Nasib baik tak ada apa-apa yang teruk berlaku kalau tak, nak kahwin pun susah beb. Semoga kisah ni boleh jadi pengajaran kepada kita semua.

Baca : Lelaki Ditemui Mati Di Dalam Kereta Dengan Keadaan Telanjang Selepas Bunuh Diri Potong Kemaluan Sendiri

Potong 1