in

“Malu besar weh” – Netizen Gelak Besar Lepas Tengok Beg Wanita Ini Jatuh Dari Eskalator

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Tatkala pihak kerajaan memberikan kelonggaran rentas negeri ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), ramai yang ambil peluang untuk pulang ke kampung halaman. Untuk yang tidak memiliki kenderaan peribadi, ramai yang gunakan perkhidmatan pengangkutan awam seperti bas atau keretapi.


Cakap pasal bas awam ni, admin nak share satu video kelakar yang berlaku di Terminal Bersepadu Selatan (TBS). Dalam video berkenaan, beg seorang wanita telah terjatuh dan tergolek ke bawah dari eskalator yang dinaikinya. Korang boleh tengok video kejadian yang dikongsi oleh @paksemanencem kat bawah ni.

 

Malu besar weh

Aduh.. kalau kawan admin jadi macam ni, jenuh keras perut gelak besar. Kalau beg jatuh takpe lagi, ni sampai menggelongsor ke bawah tu yang tak tahan tu.

Beg tu nak balas dendam kot sebab tuan dia hampir terlupa nak bawak balik. Tu yang menggelongsor lagi laju dari tuan dia tu.

Admin pun ingat benda tu yang memalukan. Rupanya beg yang jatuh tu yang jadi part lawak. Aduhh.. plot twist betul!

Ramai sangat yang kena ni, boleh jadi eskalator tu yang berpuaka. Dia memang cari beg je kot, tuan beg okey je tak ada apa-apa. 

 

Baca: Jarang Guna Eskalator Di Afrika,  Ramai Pengguna Jatuh Kerana Tak Boleh Imbangkan Badan

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.