in

“Lepas gian betol ni” – [VIDEO] Lelaki Tunjuk ‘Bakat’ Beli Dekat Kedai Spiderman, Undang Hibur Netizen

Fi Joget Beli Air

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Setiap seorang daripada kita ni, mesti ada cara tersendiri nak hiburkan hati lagi-lagi sejak perlu berada di rumah sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ni dijalankan. Paling seronok, kalau seseorang kita kenal tu ada perangai gila-gila dia yang buat orang lain berdekah bila tengok.



Macam kisah nak dikongsi kali ini, apabila aksi tak disangka-sangka oleh seorang lelaki yang boleh  buatkan kita rasa terikut nak berjoget bila melihat.

 

Nampak Spiderman jual air tepi jalan

Baru-baru ini viral sebuah video menunjukkan usaha peniaga air ini yang siap gunakan konsep superhero untuk tarik pelanggan mereka di sekitar daerah Bahau, Negeri Sembilan.

Posting ini dikongsikan oleh @puteridaisyy, di mana dia dan suaminya terserempak dengan beberapa peniaga memakai kostum Spiderman sebagai tarikan jualan mereka. Menurut Puteri, dia dan suaminya dah berapa kali nak beli air dari peniaga tersebut tapi tak ada rezeki sebelum ini.

Joget Beli Air 1

 

Suami siap ‘buka langkah’

Namun apa yang menarik perhatian ramai, ialah gelagat suaminya yang siap berjoget semasa turun dari kereta untuk membeli air tersebut.

Dalam video tersebut, terlihat peniaga-peniaga itu membuka lagu sambil berjoget mengikut rentak lagu dimainkan. Tak nak ketinggalan, lelaki tersebut turut sama menyerlahkan ‘bakat’ terpendamnya di hadapan peniaga air berkenaan.

Mungkin sebab dah lama sangat simpan step, dia dilihat tak berhenti berjoget walaupun terdapat banyak kenderaan yang lalu kawasan tersebut masa tu.

Perkongsian video itu semakin menjadi perhatian ramai, dan sehingga kini video berkenaan telah meraih lebih dari 820k views di TikTok.

@puteridaisyy

kita kongsi rezeki, inshaAllah 🤲🏻❤️ #fypage #fypシ #masukberandafypシ

♬ original sound – bukan puteri biasa – bukan puteri biasa

 

“Nampak pro langkah tu”

Di ruangan komen, nyata tindakan lelaki tersebut membuatkan netizen terhibur dengan kerenahnya. Ada yang mengatakan seakan lelaki tersebut dah lama simpan langkahnya itu dan selain menyifatkan dia sangat sporting untuk menghiburkan peniaga itu sendiri.

Real Joget Beli Air 2 Edit Real Joget Beli Air 1 Edit Real Joget Beli Air 3 Edit

Nampaklah lama dia simpan gian tu, memang sporting habis!

 

Baca : “Bapak dia sporting” – Netizen Terhibur Tengok Video Comel Anak-anak Prank Bapa Mereka

Foot Joget Beli Air

Sumber: TikTok
Sumber: TikTok
Sumber: TikTok
Sumber: TikTok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.