in

Lelaki Kahwin 2 Wanita Serentak Sebab Tak Sanggup Pilih Salah Satu

Ft Kahwin Dua Serentak

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.Seorang lelaki mengahwini kedua-dua teman wanitanya pada masa yang sama di sebuah kampung di Lohardaga Jharkhand, India.

Perkahwinan itu adalah persetujuan daripada ketiga-tiga antara mereka selepas kedua-dua wanita itu, Kusum Lakra dan Swati Kumari, menyukai pengantin lelaki, Sandeep Oraon.

 

Disana menanti disini menunggu

Sandeep dan Kusum telah menjalinkan hubungan selama 3 tahun. Mereka juga mempunyai seorang anak hasil hubungan mereka bersama. Kisah cinta mereka bertukar setahun yang lalu apabila Sandeep pergi bekerja di di Bengal.

Ketika itulah Sandeep bertemu Swati Kumari, yang juga datang bekerja di sana. Kedua-duanya terus bertemu walaupun selepas mereka pulang ke rumah. Akhirnya ahli keluarga dan penduduk kampung mengetahui hubungan mereka dan mula menentangnya.

Img 20220620 Wa0198 X780

Selepas beberapa siri pergaduhan, Sandeep diputuskan bahawa dia harus berkahwin dengan kedua-dua wanita itu. Baik wanita, mahupun keluarga mereka tidak membantah.

Img 20220620 Wa0199 0 X1280

Sementara itu, selepas mengikat tali perkahwinan, Sandeep memberitahu India Today.

“Mungkin ada isu undang-undang dengan mengahwini dua wanita serentak, tetapi saya sayangkan mereka berdua dan saya tidak boleh meninggalkan salah seorang daripada mereka.”

Baca : “Dua-dua mahu nikah dengan saya” – Tular Pemuda Kahwini Dua Teman Wanitanya Sekaligus!

Ft Kawin Final 2

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.