in

“Kelam kabut budak tu”- Anak Kena ‘Prank’ Dengan Bapa Dalam Kereta, Konon Ada Polis Kat Depan

1Prank

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Siapa yang pernah kena prank atau buat prank kat orang lain? Kalau tengok tu admin pun selalu je tengok kat Youtube. Prank ni ada macam-macam jenis, tapi yang confirm berjaya buat orang lain tergelak ialah prank yang tak bahaya atau bahasa kasarnya ‘prank bodoh-bodoh.’



Cakap pasal prank ni, admin nak share satu video prank seorang bapa kepada anaknya. Si bapa saja cakap ada polis time drive bersama anaknya. Anaknya dengan panik terus pakai seatbelt. Korang tengok sendiri lah video Mohamad Nazly kat bawah ni.

Papa suruh duk depan, pakai tali pinggang… eh, dia ulang alik gi belakang main mainan.. saja usik dia cakap ada polis.. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Tau plak dia menggelabah 🤣

Posted by Mohamad Nazly on Ahad, 16 Ogos 2020

 

Kelam-kabut budak tu

Adoyai bapaknye pun, kelam-kabut budak tu melompat ke depan pakai seatbelt. Tengah panik macam tu boleh pulak bapaknye gelak-gelak. Tapi tengok reaction last anak dia tu memang bertambah kelakar weh.

Screenshot 2020 08 23 At 10.32.32 AmSiapa tak cemas weh. Dah kata polis memang semua orang cemas kalau ada buat salah. Dalam video ni anak dia buat salah sebab tak pakai seatbelt. Tu yang cemas lain macam tu.

Screenshot 2020 08 23 At 10.32.40 AmAdmin pun replay banyak kali. Kesian pun kesian, lawak pun lawak. Sabar lah ye dik kena prank dengan bapak sendiri.

Screenshot 2020 08 23 At 10.33.12 AmMacam best je buat kat anak sendiri kan. Tunggu lah nanti admin ada anak sendiri nak prank macam ni gak lah. Saja gurau anak beranak.

 

Baca: “Kalau aku jadi ayah dia,  aku pelempang muka dia” – Netizen Bengang Tengok Tindakan Melampau Anak Buat Prank Libas Beg Dekat Kepala

Screenshot 2020 08 23 At 10.30.31 Am

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.